Antena Căutare

O femeie a mers la spital crezând că a i-a rămas un os blocat în gât. Ce au descoperit, de fapt, medicii

O femeie în vârstă de 68 din Peru a fost operată după ce i-a rămas un cui în gât. Aceasta a mers la Urgențe crezând că avea un os blocat, dar medicii au făcut descoperirea înfiorătoare, care a necesitat o operație riscantă.

Colaj cu medici și radiografie Galerie
O femeie de 68 de ani mânca jumări când a simțit că i s-a blocat ceva în gât. Medicii au descoperit că femeia se confrunta, de fapt, cu un obiect foarte periculos care îi străpungea artera | Shutterstock

O femeie a mers la Urgențe crezând că are un os blocat în gât. De fapt, era un cui care îi străpungea artera, potrivit CBSnews.

Femeia din Peru mânca jumări de porc când a simțit brusc un obiect înfipt în gât. După ce a vomitat sânge, femeia a mers la urgențe crezând că a înghițit un os, dar era ceva mult mai periculos.

O femeie a mers de urgență la spital și medicii au descoperit că avea un cui în gât

Celia Tello, în vârstă de 68 de ani, a trebuit să fie supusă unei intervenții chirurgicale pentru a îndepărta obiectul, despre care medicii au declarat pentru Reuters că s-a dovedit a fi un cui care îi străpungea una dintre arterele carotide, vase de sânge despre care Clinica Cleveland spune că sunt "o parte vitală a sistemului circulator".

Citește și: Bebelușul care s-a născut cu toți dinții. Cum arată micuța și ce au spus medicii despre cazul de-a dreptul uimitor

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În ce stare este femeia, după ce a fost operată de urgență

Există câte o arteră carotidă de fiecare parte a gâtului, fiecare dintre ele împărțindu-se în două ramuri pentru a ajuta la alimentarea cu sânge a capului și a gâtului.

"Nu m-am gândit că aș putea avea un cui blocat în gât", a declarat Tello pentru Reuters.

Chirurgul Diego Cuipal a declarat că medicii au fost nevoiți să efectueze o operație atentă pentru a îndepărta cuiul și că a existat riscul de a "desprinde un cheag care ar fi putut ajunge la creier". Imaginile cu raze X au arătat cuiul aflat în gât.

Citește și: Ce s-a descoperit în corpul unui bărbat care mânca zilnic slănină „ușor gătită, necrocantă”. Medicii au rămas uluiți

"Am reușit să izolăm artera afectată și am reparat-o prin secționare și am unit o arteră sănătoasă cu o altă arteră sănătoasă", a declarat chirurgul.

Incidentul a avut loc luna trecută, iar Tello s-a vindecat de atunci. Acum, tot ceea ce a rămas este o cicatrice mare pe gât în urma procedurii.

Aceasta nu este prima dată când obiecte periculoase s-au aflat în mâncarea cuiva. Anul trecut, în untul de arahide a fost găsit oțel inoxidabil, iar în cârnații afumați au fost găsite fragmente de oase, ceea ce a dus la retrageri masive de produse alimentare.

Citește și: Un bărbat a ajuns la spital și medicii i-au descoperit 150 de gândaci în nas. Pacientul a fost uluit, fiindcă nu a simțit nimic

S-a prefăcut însărcinată de 17 ori pentru a lua bani de la stat. Ce sumă a putut să strângă și ce pedeapsă a primit... Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă. Cele două împart același...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x