Antena Căutare

O femeie se simțea rău și a crezut că are doar o simplă răceală, dar la spital medicul i-a pus un diagnostic crunt

O femeie a început să se simtă rău și a crezut că are doar o simplă răceală, dar când a ajuns la doctor a primit un diagnostic crunt, ce i-a schimbat viața pentru totdeauna.

imagine cu apcient transportat cu ambulanta Galerie
Când a ajuns la spital, femeia a primit un diagnostic crunt | sursa foto: Shutterstock

Atunci când a început să se simtă rău, o doamnă a crezut că, cel mai probabil, s-a ales cu o răceală. Nu mică i-a fost surpriza atunci când a mers la doctor și acesta i-a dat un diagnostic crunt.

O femeie se simțea rău și a crezut că are doar o simplă răceală, dar la spital medicul i-a pus un diagnostic crunt

Aceasta este dureroasa situație prin care a trecut Tracy de Jongh Eglin în vârstă de 59 de ani din Scoția, mamă a doi copii. Femeia este stabilită în Olanda și într-o zi, aceasta a început să se simtă rău și a crezut că are o simplă răceală. Văzând că simptomele nu se ameliorează, aceasta a decis să meargă la medic.

După analize și investigații de specialitate, medicul i-a pus un diagnostic crunt, ce i-a schimbat viața pentru totdeauna. Se pare că femeia nu avea doar o simplă răceală, ci ceva mult mai grav de atât.

Ajunsă la spital în șoc septic, medicul i-a descoperit o masă neagră în zona posteriorului, iar acest lucru a dus la punerea diagnosticului de fasceită necrozantă, o infecție bacteriană extrem de periculoasă, ce pune în pericol viața pacienților.

Femeia a stat nouă zile în comă și a fost supusă la trei operații pentru ca medicul să poată elimina țesutul și mușchiul infectat. Familia pacientei a fost anunțată că aceasta are cel mult 10% șanse de supraviețuire. Totuși, în mod miraculos, Tracy a reușit să sfideze așteptările tuturor și a supraviețuit.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„A fost foarte traumatizant și mi-a schimbat viața pentru totdeauna. Am slăbit 31 de kilograme și am fost nevoită să învăț să merg din nou. Chiar și acum, îmi e foarte greu să stau așezată și trebuie să mă folosesc de o pernă specială, oriunde m-aș duce”, a spus femeia, potrivit celor de la nypost.com.

Nu se cunoaște cu exactitate ce anume a cauzat infecția respectivă, dar medicul a explicat pacientei că uneori totul poate fi cauzat de ceva banaș, precum un fir crescut sub piele.

„Când m-am trezit din comă am fost foarte confuză și nu mai știam să vorbesc olandeză. M-am simțit distrusă și a trebuit să îmi refac viața”, a mai spus femeia.

Tracy a decis să își facă publică povestea pentru a trage un semnal de alarmă și pentru a încuraja oamenii să nu neglijeze simptomele banale, căci uneori acestea pot fi cauzate de boli grave.

O tânără și-a comandat o rochie de pe internet, dar când a deschis coletul a crezut că nu vede bine. Ce a primit, de fap... Fantoma faimoasei „fete cu ochi negri”, „capturată” de o dronă care urmărea excursioniști în pădure. Ce este, de fapt...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x