Antena Căutare

O femeie și-a uitat portofelul într-un taxi. Ce a urmat, e uimitor: ”Frumusețea orașului e dată de densitatea de oameni buni pe metru pătrat!”

O femeie din Cluj-Napoca a avut parte de o experiență uimitoare după ce și-a uitat portofelul într-un taxi. Din fericire, însă, aceasta a reușit să-și recupereze actele și banii, totul grație taximetristului care a dat dovadă de omenie.

O femeie și-a uitat portofelul într-un taxi. Ce a urmat, e uimitor: ”Frumusețea orașului e dată de densitatea de oameni buni pe metru pătrat!” Galerie
O femeie și-a uitat portofelul într-un taxi. Ce a urmat, e uimitor: ”Frumusețea orașului e dată de densitatea de oameni buni pe metru pătrat!”

În cadrul unei postări făcute publice pe Facebook, Ligia, o femeie din Cluj, a mărturisit cum a reușit să-și recupereze portofelul pe care și l-a uitat într-un taxi.

”Această e mașina domnului Viorel David, taximetrist clujean! :)

Azi dimineață, am avut programate două termene de judecată cu jandarmeria pentru contestarea amenzilor de la proteste.
După ce am terminat ce aveam de făcut la tribunal, am sărit într-un taxi și am fugit către birou. Când am ajuns am plătit în grabă și mi-am văzut de treaba.

Două ore mai târziu, îmi scrie colegă mea din Norvegia, Camilla. Că a sunat-o un domn să îi ceară numărul meu, aparent îmi lăsasem portofelul în taxi-ul dansului. Poate să îl dea? Primul moment de panică când sesizez ce s-a întâmplat și apoi de ușurare. ”Ce noroc că l-a găsit. Sigur, dar cum de a dat de numărul tău?" o întreb ușor intrigată.

O femeie și-a uitat portofelul într-un taxi. Ce a urmat, e uimitor: ”Frumusețea orașului e dată de densitatea de oameni buni pe metru pătrat!”

,,Aparent te-a căutat pe Google după datele din buletin. Așa a dat de numărul meu, într-un anunț legat de un proiect și m-a sunat să vă pun în legătură ca să ți-l returneze."

Pe scurt mi-am recuperat tot patrimoniul.:) Dl Viorel m-a sunat și mi le-a adus la birou în 10 minute. Și-a bătut capul pentru că bănuia câte neplăceri o să am, mai ales pentru acte.

Ce face Clujul frumos e densitatea de oameni buni pe m2. Dacă vă grăbiți vreodată ca mine și aveți nevoie de un taxi, vi-l recomand pe domnul Viorel. Nu doar pentru că e om bun, ci pentru că dacă aveți un moment de zăpăceala și uitați ceva, aveți șanse mari să vă salveze situația.”, a scris ea pe Facebook, reușind să impresioneze zeci de mii de români.

Și-a cerut iubita în căsătorie la km 3.000. Răspunsul tinerei l-a lăsat fără cuvinte- VIDEO... Un pui de elefant albinos, salvat din capcana unui braconier...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x