Antena Căutare

O mamă a dat cu vopsea neagră pe podea, dar apoi a decis să facă o transformare de zile mari! Cum arată acum baia!

O mamă a decis să facă puțină ordine și curățenie în baia casei sale, de care se cam plictisise. A dat vopsea neagră pe jos și apoi a decis să facă o transformare de zile mari!

O mamă a decis să facă puțină ordine și curățenie în baia casei sale, de care se cam plictisise. A dat vopsea neagră pe jos și apoi a decis să facă o transformare de zile mari!

Susanna Gaines a reușit să facă senzație pe internet după ce și-a transformat baia dintr-una banală într-un adevărat paradis pe care și l-ar dori oricine.

A avut nevoie de niște vopsea neagră, cu care a acoperit toată podeaua din baie.

Bineînțeles că nu s-a oprit aici, fiindcă totul avea un aer mult prea anost. Apoi, folosind șabloane speciale și vopsea albă, femeia a desenat niște modele surprinzătoare.

Părinții au încremenit atunci când au văzut cum s-a îmbrăcat o profesoară de la clasa a IV-a! Imaginile sunt deja virale

Nu și-a schimbat gresia din baie, ci doar a folosit un truc ieftin prin care a putut să schimbe aspectul uneia dintre încăperile casei.

Așa cum era de așteptat,fotografiile cu isprava au ajuns pe internet și au devenit virale în toată lumea!

Nu a fost deloc greu, dar cu siguranță rezultatul este unul spectaculos și baia arată acum de parcă s-au investit bani mulți pentru transformarea sa.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Părinții au încremenit atunci când au văzut cum s-a îmbrăcat o profesoară de la clasa a IV-a! Imaginile sunt deja virale... VIDEO! Povestea tulburătoare a fetei-șarpe: „Pielea îmi cade la 45 de zile și îmi apare alta, la fel de odioasă. Nu mai ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x