Antena Căutare

O mamă a privit ecografia bebelușului său și nu i-a venit să creadă ce apare în imagine. Ce a descoperit

O tânără însărcinată a mers să își facă o ecografie de control ca să se asigure că sarcina decurge normal, dar nu i-a venit să creadă atunci când a văzut ce apare în imagine, pe monitorul medicului.

colaj foto cu Jodie-Jane Clements insarcinata si o ecogrfie cu bebelusul ei Galerie
Femeia a avut parte de o surpriză de proporții atunci când a privit ecografia | sursa foto: Profimedia

Pentru a preveni diferitele complicații și pentru ca sarcina să decurgă normal, medicii recomandă gravidelor să nu rateze ecografiile de control. O tânără a avut parte însă de o surpriză de proporții atunci când a văzut ce a apărut în imaginea de pe monitorul doctorului, chiar în timpul unei ecografii.

Ce a descoperit o femeie atunci când a privit ecografia bebelușului său. Imaginile au devenit virale

Se spune că unul dintre cele mai fericite momente din viața unei femei este venirea pe lume a unui copil. Dornică să se asigure că sarcina ei evoluează cum trebuie, o tânără a mers să facă o ecografie, însă nu mică i-a fost surpriza atunci când a privit imaginile și a văzut un detaliu neașteptat.

Citește și: Când a privit ecografia bebelușului său, femeii nu i-a venit să creadă. Ce a văzut mama pe chipul copilului

Jodie-Jane Clements avea 26 de ani atunci când a trecut printr-o situație surprinzătoare, în timpul unei ecografii. Femeia din Wigan, Greater Manchester (Marea Britanie) era mai mult decât nerăbdătoare să vadă imagini cu bebelușul său, însă ceea ce a urmat a fost complet neașteptat.

Tânăra a trăit momente pe care nu le va uita prea curând atunci când s-a așezat pe masa doctorului și acesta i-a făcut o ecografie. Curioasă, aceasta a privit către monitorul medicului, însă nu mică i-a fost surpriza atunci când a văzut ce apare în imagine, de fapt. Bebelușul ei își ținea mâna într-o poziție în care degetul din mijloc era ridicat iar celelalte strânse în pumn. Imaginea a făcut-o să se gândească la semnificația acestui gest ce ascunde o jignire.

Citește și: Când și de ce este bine să faci ecografii în timpul sarcinii

Tânăra nu doar că s-a amuzat din plin, dar a și dorit să își împărtășească experiența pe internet. Imaginile publicate în mediul online au devenit virale și au stârnit un val puternic de reacții și glume.

O poveste similară este cea trăită de o mamă pe nume Jade Boyland din Marea Britanie. Și aceasta a mers la ecografia de control și a tras o sperietură de zile mari atunci când a privit monitorul. În loc de un chip drăgălaș de copil, femeia a spus că a văzut mai degrabă un celebru personaj de desene animate, cu ochi mari și degete lungi.

Proprietarul a făcut poze la apartamentul pe care voia să îl vândă și a publicat anunțul. Ce detaliu „rușinos” s-a văzut... Un bărbat a făcut această fotografie, dar când s-a uitat mai atent a fost înspăimântat. Ce se ascundea printre copaci...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x