Antena Căutare

O mamă a slăbit 38 de kilograme, după ce și-a dat seama că nu poate să alerge după fiica ei în parc: ”Am vrut să fie mândră de mine!”

Bucuria unei tinere de a deveni mamă pentru prima oară a fost umbrită de număr de kilograme acumulate în timpul sarcinii, însă împinsă de dorința de a fi o mămică sexy, ea s-a pus pe slăbit. 

Tyler Ward, în vârstă de 24 de ani, din Swansea, Wales, Marea Britanie, ajunsese să cântărească 95 de kilograme după ce a născut, însă dornică să aibă o siluetă de invidiat ea a început să urmeze o dietă strictă.

Artistul dă cărțile pe față! Cum a slăbit Fuego 15 kilograme în 45 de zile

Din dorința de a-și ușura viața de mămică, dar și de a fi o mamă frumoasă pentru fiica ei, Tyler a început să urmeze o dietă în urma căreia a slăbit 38 de kilograme, ajungând astfel să poarte mărimea opt, de la 18.

O mamă a slăbit 38 de kilograme, după ce și-a dat seama că nu poate să alerge după fiica ei în parc: ”Am vrut să fie mândră de mine!”

”Mă simt o altă persoană, cineva de care fiica mea poate să fie mândră. Sunt sănătoasă, bucuroasă și pot să am grijă de fiica mea cu ușurință.”, a mărturisit ea potrivit The Sun.

Tânăra a povestit că în timpul sarcinii nu a ținut cont deloc de ce mânca și nu se abținea de la nimic. În plus, avea și probleme cu tiroida. Și-a dat seama că s-a îngrășat prea mult atunci când fiica ei a început să devină activă și nu putea ține pasul cu ea.

Cea mai sexy ispită de la Insula Iubirii, de nerecunoscut Cum a slăbit Bianca Pop zece kilograme, în 14 zile: ”A fost foarte greu!”

Disperată să slăbească, ea a început un program de slăbit, bazat pe mâncare sănătoasă gătită în casă. Astfel, ea a reușit să topească kilogramele în plus, iar acum se bucură din plin de fiecare moment.

O mamă a slăbit 38 de kilograme, după ce și-a dat seama că nu poate să alerge după fiica ei în parc: ”Am vrut să fie mândră de mine!”

”Nu-mi vine să cred că pot să alerg în parc după fiica mea fără să am nevoie să mp odihnesc. Mă bucur mult că am ajuns să nu-mi mai fie rușine de trupul meu. Dacă vreau să mănânc ciocolată sau să beau un pahar cu vin nu mă abțin. Recuperez apoi. E incredibil de simplu să ai un stil de viață sănătos.”, a mai povestit tânăra care se pregătește acum de nuntă și se află în căutarea rochiei de mireasă.

Gestul adorabil pe care l-a făcut un câțel atunci când a fost lăsat accidental afară în toiul nopții! A sunat la ușă cu ... Cutremurul care a distrus un întreg oraș, echivalentul a 32.000 de bombe atomice! 40.000 de persoane au decedat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x