Antena Căutare

O femeie care urma să se mărite i-a furat vecinei sale toate florile din curte pentru a-și face aranjamentele! Cum și-a motivat gestul

O femeie care s-a căsătorit de curând este în centrul unui scandal uriaș, una dintre vecine reproșându-i că i-a tăiat florile din grădină pentru a-și face buchetul de mireasă și pentru a-și decora sala în care a avut loc evenimentul. 

O femeie care s-a căsătorit de curând este în centrul unui scandal uriaș, una dintre vecine reproșându-i că i-a tăiat florile din grădină pentru a-și face buchetul de mireasă și pentru a-și decora sala în care a avut loc evenimentul.

Fiecare dintre noi își dorește să cheltuie mai puțini bani, însă o mireasă a mers mult prea departe. Mai exact, ca să economisească bani, ea n-a ales niște flori mai ieftine, ci a ales să le taie pe cele din curtea unei vecine.

Femeia a realizat că cea care i-a tăiat toate florile din grădină, fără să-i ceară acordul, a fost chiar vecina ei. Și-a dat seama de această întâmplare abia atunci când a făcut publice imagini de la eveniment pe rețelele de socializare.

”Am intrat în grădină într-o dimineață de vineri și am descoperit toate florile mele, între care trandafiri și petunii, au fost rupte. Am fost devastată. Am chemat Poliția și tot ce a putut să facă a fost să întocmească un raport.”, a povestit femeia revoltată.

De asemenea, ea a mărturisit că ulterior, a observat în imaginile de la nunta vecinei, florile care îi fuseseră furate.

”Singurele cuvinte pe care mi le-a spus au fost ”sunt doar flori. Am avut nevoie de flori pentru nuntă, iar tu aveai o grădină întreagă.” Atât mi-a spus.”, a povestit femeia.

De asemenea, ea a precizat că florile pe care le cultiva erau rare și le avea de ani de zile. Femeia a făcut publică povestea pe rețelele de socializare, iar un internaut i-a sugerat să o dea în judecată.

Imaginația românului nu are limite! El este românul care și-a zidit Loganul în pereții casei cu autorizație! Cât l-a cos... Ultimele informații despre starea bărbatului care cântărea 38 de kilograme și era obligat să muncească! Ce i s-a întâmpl...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x