Antena Căutare

O tânără a slăbit 39 de kilograme mâncând zilnic la fast food. Cum a fost posibil și ce secret a folosit Karina Villarrreal

O femeie a reușit să slăbească 39 de kilograme și spune că totul se datorează mâncării de tip fast food. Ce secret a folosit Karina Villarreal pentru a ajunge la o siluetă de invidiat?

Karina Villarrreal inainte si dupa ce a slabit 39 de kilograme Galerie
O tânără a dezvăluit ce secret a folositn pentru a slăbi 39 de kilograme, mâncând fast food | sursa foto: Profimedia

O tânără pe nume Karina Villarreal din Raymondville, Texas (Statele Unite ale Americii) a trecut printr-o transformare de zile mari și spune că datorează totul mâncărurilor de tip fast food.

Folosind un truc ignorat de mulți, femeia a reușit să slăbească 39 de kilograme și să ajungă astfel la o siluetă de invidiat.

Citește și: Cinci alimente care au calorii negative. Ce poți include în dieta ta zilnică

O femeie a slăbit 39 de kilograme mâncând alimente de tip fast food și folosind un truc simplu

Karina Villarreal, în vârstă de 26 de ani, a avut o greutate normală până în jurul vârstei de douăzeci de ani. Când o relație de termen lung s-a terminat în mod dureros, tânăra și-a găsit refugiul într-o relație toxică, ce a pus-o mereu în fața unor provocări emoționale. Când depresia și anxietatea au început să fie tot mai greu de suportat, americanca a început să își găsească o alinare în mâncare.

Citește și: Avea 140 de kilograme atunci când a renunțat la un aliment preferat. Peste un an, nimeni nu a mai recunoscut-o pe Claire Friend

Ca să se simtă mai bine în plan emoțional, Karina Villarreal alegea să se relaxeze mâncând și, în mod inevitabil, acest lucru a făcut-o să se îngrașe incredibil de mult. Pe măsură ce timpul a trecut, fata a început să se confrunte tot mai mult cu problema kilogramelor în exces. În 2019, după niște ani de mâncat și trăit haotic, Karina Villarreal a ajuns să cântărească 112 kilograme.

Acesta a fost momentul în care medicii i-au spus că deja riscă să facă diabet, o boală incurabilă și destul de periculoasă. Speriată că ar putea să se confrunte cu o asemenea afecțiune, tânăra din Texas a decis să slăbească și să facă astfel o schimbare semnificativă în viața sa.

Karina Villarreal

Karina Villarreal înainte să slăbească

Și-a abandonat iubitul din relația toxică, a renunțat la numeroasele gustări și mese bogate în calorii și s-a apucat de făcut sport, însă această rețetă clasică nu a ținut la ea. Mereu pofting la mâncărurile preferate și mereu simțind nevoia de carbohidrați, tânăra a decis să includă în dieta sa zilnică și burgerii și meniurile de la fast food-ul preferat. A ales să consume doar cola dietetică și, deși merge aproape zilnic la respectivul restaurant, aceasta a slăbit 39 de kilograme, arată cei de la dailymail.co.uk. Ce secret a folosit?

Citește și: O tânără anorexică a ajuns la 31 de kilograme, apoi s-a apucat de sală. Azi, Connie Hatcher e de nerecunoscut

Karina Villarreal susține că a reușit să slăbească folosindu-se de faptul că produsele de la fast food au numprul de calorii înscris pe ambalaj. Acest lucru a ajutat-o să urmărească atent ce și cât consumă, pentru a-și controla astfel aportul zilnic. Pe lângă o porție de nuggets de pui cu o cola fără calorii, tânăra mai consuma într-o zi și o porție de pește cu legume.

Având grijă să nu depășească limita de 1.400 de calorii oe zi, femeia a reușit să slăbească 39 de kilograme. Azi, Karina Villarreal arată într-o formă de zile mari și atrage privirile tururor. Mulți se miră de dieta cu fast food a femeii, dar și de silueta sa de acum.

Ce a putut să ceară o mamă vitregă viitoarei sale fiice, chiar înainte de nuntă. Copila de 15 ani a dezvăluit totul... Vecinii au fost uluiți când au văzut ce au putut face doi soți în curtea lor, după ce au achitat creditul pentru locuinț...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x