Antena Căutare

Paula Seling a intrat la Conservator, prima pe lista, cu media 9,84

Paula Seling s-a apucat de studiat! A fost fruntasa la admiterea de la Conservator, cu nota foarte mare. Declarata cea mai buna voce feminina din Romania, in 2002, fosta jurata de la X Factor s-a hotarat sa studieze si muzica, dupa ce a facut Facultatea de Jurnalism.

Paula Seling este bucuroasa si pentru ca va fi colega cu Cristian Faur, un mare compozitor roman, ambii obtinand medii peste noua.

Fericita, artista si-a instiintat fanii internauti de reusita. "Va anunt ca am intrat la Conservator cu media 9.84!! Felicitari, Cristian Faur, vom fi colegi, te invit sa impartim prima banca. Acum pot sa raspund cu bucurie la intrebarea "Ce ai mai facut, Paula, vara asta?" "Ei bine, am invatat!"", a scris vedeta pe pagina sa de Facebook.

Solista a multumit si profesorilor Cristian Petrescu si Dan Pirici pentru ajutorul si sustinerea acordate.

Jo sau Amy Winehouse? Versatila Ioana Anuta a facut un cover dupa "Valerie"!... Neatza cu Razvan si Dani: Celia a povestit despre nunta de vis pe care a avut-o...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x