Antena Căutare

Shannon Palmer a renunțat la un ingredient și a slăbit 38 de kilograme într-un an. Azi e complet schimbată

O tânără pe nume Shannon Palmer a reușit să slăbească 38 de kilograme după ce a renunțat la un ingredient pe care îl consuma zilnic. Transformarea prin care a trecut aceasta a uluit mii de persoane din întreaga lume.

Shannon Palmer pe vremea când avea 108 kilograme Galerie
Într-un an, Shannon Palmer a „topit” 38 de kilograme | sursa foto: Profimedia

După ce a trecut printr-o dramă, Shannon Palmer și-a găsit refugiul în tot felul de alimente nesănătoase și a ajuns la incredibila greutate de 108 kilograme.

O tânără din Bradford (Marea Britanie) a reușit să demonstreze că nimic nu este imposibil, atunci când îți dorești cu adevărat.

O tânără a slăbit 38 de kilograme după ce a renunțat la un aliment pe care îl consuma zilnic

Britanica în vârstă de 26 de ani a trecut printr-o adevărată dramă atunci când casa în care a copilărit a fost mistuită de flăcări. Nu a durat mult și a urmat o altă lovitură, atunci când fata și-a pierdut serviciul.

Descoperă mai multe imagini cu tânărul în GALERIA FOTO de mai sus

Confruntându-se cu o situație greu de îndurat, Shannon Palmer a intrat într-o depresie și și-a găsit alinare în sucurile carbogazoase și în alimentele de tip fast food, comandate prin curier. De la mărimea 12, tânăra a ajuns la mărimea 24 și, în vara lui 2017, cântarul îi arăta că are 108 kilograme.

Citește și: O tânără anorexică a ajuns la 35 de kilograme, apoi s-a apucat de sală! Azi e de nerecunoscut

Anul următor, atunci când a plecat într-o vacanță în Spania, tânăra a realizat că îi este teamă să îmbrace un bikini la plajă. Acesta a fost momentul în care a decis să își schimbe radical viața și primul pas pe care l-a făcut a fost acela de-a renunța la un aliment.

Shannon Palmer pe vremea când avea 108 kilograme

Shannon Palmer a slăbit 38 de kilograme renunțând la un ingredient

Nu a durat mult și schimbările au început să apară. Ajutată de iubitul surorii sale, Shannon Palmer a descoperit ce trebuie să facă pentru a slăbi.

Citește și: Așa arăta când greutatea sa a rupt un scaun de cinema. Cum s-a transformat Cathryn Hucknall după ce a slăbit 160kg

S-a apucat de sport, a ales o alimentație sănătoasă, dar poate că cel mai important lucru făcut a fost renunțarea la alimentul care îi aducea o stare de bine pe moment: zahărul, în special cel din băuturile carbogazoase. Odată ce ingredientul a fost eliminat, greutatea tinerei a început să scadă. Motivată de rezultate, aceasta a continuat să evite alimentele îndulcite. Într-un an, Shannon Palmer a „topit” 38 de kilograme.

Azi, britanica are 70 de kilograme, arată într-o formă de zile mari și este adesea lăudată de cei din jur pentru voința de care a dat dovadă. Mai mult decât atât, tânăra are o pagina de Instagram acolo unde a ținut un jurnal online al transformării prin care a trecut, odată ce a renunțat la acel ingredient care i-a afectat viața din plin, arată cei de la Mirror.

Cum arată acum fetița care s-a născut cu părul cărunt. Mayah este o frumusețe de copil... Au doborât recordul pentru cea mai mare familie. Câți copii are familia și cât de mult costă doar mâncarea lor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x