Antena Căutare

Testul suprem. Cât de fidel e iubitul tău în funcție de zodie!

Poate să-ţi fie fidel toată viaţa sau te va înşela cu prima ocazie? Vezi cât de tentat este să te înşele în funcţie de zodia lui!

Poate să-ţi fie fidel toată viaţa sau te va înşela cu prima ocazie? Vezi cât de tentat este să te înşele în funcţie de zodia lui!

Zodii de bărbați care înșală adesea

Taur

Este nesigur pe el, gelos, posesiv şi bănuitor. Poate şi pentru că „orice hoţ se simte furat”, după cum spuen un proverb. Senzual şi impulsiv, Taurul cedează tentaţiilor de moment şi adesea gândeşte cu mai mult cu… organul genital decât cu capul.

Gemeni

Este comunicativ, sociabil, dar îi place să flirteze şi adesea însală. Este genul care manipulează fără probleme prin cuvinte frumoase şi se pricepe de minune să manipuleze adevărul aşa încât să iasă cum vrea el. Îşi trădează nu doar iubitele, ci şi prietenii. Nu poate să ţină secrete.

Fecioară

Pare responsabil, muncitor şi demn de toată încrederea. De fapt, este un mare manipulator. Te poate face să acţionezi în favoarea lui fără să-ţi dai seama şi te poţi trezi că l-ai ajutat tu însăţi să te înşele. Din fericire, nu are genul de personalitate care să atragă multe femei.

Scorpion

Lipsit de scrupule şi egoist, Scorpionul este complet lipsit de apărare în faţa tentaţiilor. Este genul care te înşală fără ruşine, apoi face crize de gelozie doar pentru că porţi o fustă cam scurtă. Gelozia şi posesivitatea lui cresc odată cu numprul aveturilor extraconjugale pe care le are.

Săgetător

Sociabil şi comunicativ, zboară din floare în floare şi nu poţi avea niciodată încredere completă în el. Când îţi e lumea mai dragă şi crezi că te poţi baza pe el, descoperi că a avut o viaţă dublă tot timpul şi că, de fapt, ascunde nişte lucruri de necrezut.

Cercetătorii avertizează: 2018 ar putea fi anul marilor cutremure!... Își găsesc jumătatea până la Crăciun! Dragostea va pluti în aer de sărbători!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x