Antena Căutare

Tocuri înalte pentru sezualitate, talpă joasă pentru comoditate! Au fost inventați pantofii cu toc detașabil

Femeia contemporană este gata să suporte orice durere, doar pentru a arăta bine în pantofii care îi plac la nebunie. Pentru această problemă este şi o soluţie descoperită de o canadiancă.

Femeia contemporană este gata să suporte orice durere, doar pentru a arăta bine în pantofii care îi plac la nebunie. Pentru această problemă este şi o soluţie descoperită de o canadiancă.

Niciun savant nu a descoperit o formă de prevenire a durerii cauzate de tocurile înalte. Cea care a conceput modelul revoluționar de pantofi cu toc detașabil este o canadiancă, picioarele căreia au suportat multe traume de-a lungul vieții. A creat o colecție de pantofi cu tocuri care pot fi schimbate.

Invenția care va revoluționa lumea modei

Designerul canadian Tanya Heath și-a dorit să scape femeile de toată durerea de cap și de picioare, cauzată de tocuri, așa că a inventat pantofii, tocurile cărora pot fi detașate la o simplă apăsare de buton și apoi schimbate cu altele, după bunul plac! Inventatoarea este sigură de faptul că noua colecție va revoluționa lumea modei.

4 trucuri pentru picioare frumoase

„Inspirația a venit din viața mea. Am purtat tocuri înalte la muncă, la restaurante și petreceri. Le-am purtat peste tot, dar nu mi-am putut stăpâni durerea. După un accident cu mașina, am suportat o traumă la călcâi, care m-a impus să port doar pantofi confortabili”, spune designerul a spus ea conform Daily Mail.

Vezi VIDEO aici!

pantofi cu toc

Cum să strecori o sticlă de băutură acasă sau la concerte, fără ca nimeni să se prindă!... Atitudinea arogantă a Scorpionilor le poate aduce neplăceri! Află ce-ți rezervă astrele vineri, 24 iulie, pentru zodia t...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x