Antena Căutare

Transformarea șocantă a unei bloggerițe, după ce a slăbit 88 de kilograme! Pur și simplu e de nerecunoscut!

O femeie care s-a luptat ani de zile cu kilogramele în plus a reușit să slăbească și a uimit o lume întreagă. 

O femeie care s-a luptat ani de zile cu kilogramele în plus a reușit să slăbească și a uimit o lume întreagă.

Jessica Valitutto n-a mai suportat kilogramele în plus ce-i dădeau bătăi de cap, așa că a decis să slăbească. Primul pas pe care l-a făcut a fost să se lase pe mâinile chirurgilor pentru operație de micșorare a stomacului. Acest lucru se întâmpla în 2010, iar de atunci, ea a slăbit nu mai puțin de 88 de kilograme.

Jessica, care cântărea 146 de kilograme, susține că operația de micșorare a stomacului a fost o ”cură miraculoasă”, însă chiar și așa, ea trebuie să muncească mult pentru a-și tonifia trupul.

Ea a reușit să slăbească nu doar datorită operației de micșorare a stomacului, ci și programului intensiv de sport, întrucât și-a angajat un antrenor personal și a început să țină o dietă săracă în carbohidrați, ce a ajutat-o să slăbească.

Întreg procesul transformării ei a fost făcut public pe contul personal de socializare, unde aproape un milion de persoane o urmăresc.

Sute de mii de lalele colorate au impresionat vizitatorii unui festival din China... Probleme cu banii? Invață să economisești cu cap: ZECE idei care îți vor salva buzunarul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x