Antena Căutare

Un american a dat lovitura! Și-a cumpărat o clădire cu doar un dolar și a transformat locul în ceva spectaculos, din care face profit!

Un american a reușit să uimească întreaga planetă atunci când a demonstrat că s-a îmbogățit peste noapte, după ce a cumpărat o clădire cu doar...un dolar!

Un american a reușit să uimească întreaga planetă atunci când a demonstrat că s-a îmbogățit peste noapte, după ce a cumpărat o clădire cu doar...un dolar!

Nu este vorba despre scenariul unui film, ci despre ceea ce aw făcut Kent Hardman. A cumpărat o stație nefuncțională de pompieri pentru suma de doar un dolar (adică mai puțin de cinci lei).

Apoi, bărbatul s-a pus pe treabă și a curățat locul. Apoi a făcut alte investiții pentru ca stația de pompieri să se transforme într-o adevărată pizzerie!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Și chiar a reușit! Acum, toți curioșii și pofticioșii din oraș vin aici pentru a-și delecta gusturile, dar și pentru a admira locul.

Așa ceva...mai rar! Dans popular la BARĂ! Clip video VIRAL ce a uimit românii! O să vrei și tu așa ceva la PETRECERI!

Urmărește clipul video de mai sus ca să vezi cum arată locul!

VIDEO emoționanat! Nu i-a păsat că pierde: S-a oprit pentru un minut de reculegere în memoria victimelor din Barcelona, ... Dovada că vârsta este doar un număr! La 92 de ani, o bătrânică elegantă dansează tango, alături de un bărbat mai tânăr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x