Antena Căutare

Un bărbat a mers la vot, dar s-a enervat și și-a tăiat degetul cu satârul! Ce nu a mers bine

Să mergi la vot poate să fie o treabă atât de serioasă, încât să ajungi chiar să sacrifici propriul deget! Un bărbat s-a supărat atât de tare că lucrurile nu au mers precum se așteptase el, încât omul s-a dus acasă, a pus mâna pe satâr și s-a mutilat în cel mai barbar mod posibil! 

Să mergi la vot poate să fie o treabă atât de serioasă, încât să ajungi chiar să sacrifici propriul deget! Un bărbat s-a supărat atât de tare că lucrurile nu au mers precum se așteptase el, încât omul s-a dus acasă, a pus mâna pe satâr și s-a mutilat în cel mai barbar mod posibil!

Un indian, disperat că tocmai s-a înşelat şi a votat cu partidul greşit în alegerile legislative care se desfăşoară în prezent în India, şi-a tăiat degetul arătător cu un satâr, informează AFP.

DE CE ȘI-A TĂIAT DEGETUL CU SATÂRUL

Într-un video care a devenit imediat viral pe reţelele de socializare, Pawan Kumar a explicat că a confundat joi, la secţia de votare, simbolurile prezentate pe calculator şi a votat pentru partidul premierului naţionalist Narendra Modi în locul candidatului rival în statul său Uttar Pradesh (nord).

Un bărbat a mers la vot, dar s-a enervat și și-a tăiat degetul cu satârul! Ce nu a mers bine

Disperat, el s-a întors acasă şi şi-a tăiat degetul arătător. Deşi voturile sunt electronice în birourile de vot, degetul arătător al fiecărui alegător este marcat cu cerneală permanentă după ce a votat, astfel încât să nu poată să voteze încă o dată.

Un al doilea video arată satârul pe podea şi pe Kumar alături, ţinându-şi mâna cu un bandaj pe locul degetului lipsă.

Un bărbat a mers la vot, dar s-a enervat și și-a tăiat degetul cu satârul! Ce nu a mers bine

'Am vrut să votez pentru elefant şi am mers la floare', a explicat el în înregistrarea video, conform Agerpres.

Floarea de lotus simbolizează partidul aflat la putere, în timp ce elefantul este acela al unei coaliţii de opoziţie împotriva prim-ministrului în Uttar Pradesh.

Joi a fost a doua zi a alegerilor maraton în India, care au început la 11 aprilie şi se vor încheia la 19 mai.

A fost atacată pe stradă, în plină de zi, de un recidivist. Reacția fetiței de 9 ani a impresionat o țară întreagă!... Pare uman, dar nu e! Acesta este un robot și a devenit prezentator de știri la un post tv...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x