Antena Căutare

Și-au văzut munca de-o viață făcută scrum, la 80 de ani! Durere imensă pentru doi bunici din Argeș! Cum vor fi ajutați. „Mi-a venit rău!” - Video

Doi bătrâni din comuna Lereşti, judeţul Argeş, și-au văzut munca de o viață făcută scrum. Au rămas sub cerul liber, după ce un incendiu le-a distrus locuinţa în care au locuit timp de cinci decenii. 

Doi bătrâni din comuna Lereşti, judeţul Argeş, și-au văzut munca de o viață făcută scrum. Au rămas sub cerul liber, după ce un incendiu le-a distrus locuinţa în care au locuit timp de cinci decenii.

Tragedia a-a întâmplat în urmă cu trei zile, iar în momentul respectiv nimeni nu s-a gândit că situaţia îşi va găsi prea curând o rezolvare. Doar că unul dintre nepoţii celor doi cunoaşte foarte bine puterea reţelelor de socializare.

Duminică seara, tanti Dorina şi nea Marin şi-au văzut toată munca de-o viaţă mistuită de flăcări. Nea Marin are 80 de ani şi când a zărit vâlvătaia i s-a făcut rău. A fost dus la spital, iar a doua zi, la lumină, durerea a fost şi mai mare.

„M-am dus la fată şi am văzut dimineaţă. abia am aşteptat ca să vin! Mi-a venit rău, dar m-au calmat soţia şi fata!”, a spus bătrânul Marin Anghel.

Cei doi soţi locuiau în casă de mai bine de cinci decenii. Acolo şi-au crescut cei patru copii care le-au dăruit patru nepoţi.

Prin tavanul camerelor în care au stat o viaţă se vede acum cerul. Totul a fost distrus de flăcări, iar lucrurile sunt pline de funingine.

„Era munca lor de-o viaţă!”, a spus fiul bătrânilor.

Unul dintre nepoţi nu a suportat să le vadă suferinţa aşa că, a cerut sprijin pe Internet. Iar apelul nu a rămas fără răspuns. Ştefan este student la Politehnică şi până va începe cursurile e hotărât să facă tot ce poate pentru a-i sprijini pe cei doi bătrâni.

„O parte sunt cu mine la munca de față, dar foarte multe fonduri nu de pe internet ci din apeluri la școli, licee si la o fabrică din apropiere”, a spus studeentul.

„Este nevoie de orice. Aceşti tineri care s-au mobilizat şi pe retele de socializare. vin. sunt coordonati de cei care se ocupă. O să participam si noi cu un ajutor. Pe parcurs se va demola si se va face alta locuinta”, a declarat Marin Toader, primarul comunei Lerești.

Cei doi bătrâni au nevoie de materiale de construcţie, haine, încălţăminte, pături, lenjerii şi mobilă.

Foto - Felul în care nașterea schimbă o femeie! 33 de doamne fotografiate înainte și după ce au devenit mame!... Cum arată u bebeluș de 340 de grame, născut prematur! Medicii nu i-au dat nici o șansă, dar azi arată senzațional | FOTO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x