Antena Căutare

”Vă declar soț și soție!” Imaginile astea fac înconjurul internetului: Ce se ascunde, de fapt, în spatele lor e cutremurător

La prima vedere, Sophia, în vârstă de cinci ani, este la fel ca oricare alt copil, o fetiță strălucitoare, cu un zâmbet uriaș pe față. Dar nimeni nu știe, însă, că în spatele acestui surâs larg, acest copil e un adevărat războinic.

La prima vedere, Sophia, în vârstă de cinci ani, este la fel ca oricare alt copil, o fetiță strălucitoare, cu un zâmbet uriaș pe față. Dar nimeni nu știe, însă, că în spatele acestui surâs larg, acest copil e un adevărat războinic.

Sophia Chiappalone s-a născut în Connecticut, SUA, și-a bucurat părinții nespus, asta până în clipa în care medicii le-au dat vestea care a căzut precum un trasnet: Cea mică s-a născut cu un defect genetic și nu va trăi mai mult de doi ani, scrie boredpanda.com.

N-a fost așa, căci Sophia s-a încăpățânat să trăiască, în ciuda bolii. Spitalul i-a devenit casă, a fost operată de trei ori pe cord, iar acum se pregătește pentru cea de-a patra intervenție chirurgicală.

Sănătatea îi este, însă, în continuare șubredă, iar riscurile sunt mai mari odată cu înaintarea în vârstă. Iar înainte de a urca iar pe masa de operație, Sophia a vrut ca un vis al său să devină realitate. Copila s-a visat mireasă și nu oricum, ci la brațul celui mai bun prieten al său, Hunter.

Kristy, mama Sophiei, a primit permisiunea familiei lui Hunter și a organizat un eveniment pentru cei doi. Copiii s-au îmbrăcat în ”mire și mireasă”, iar imaginile din ședința lor foto sunt de-a dreptul adorabile.

Un cățeluș furat a fost înapoiat unei fetițe, după ce hoților le-a părut rău: "Suntem bucuroşi că o avem din nou&qu... Cum arată umbrela care face față celor mai puternice rafale de vânt. Rezistă ani întregi!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x