Antena Căutare

S-a aflat adevăratul motiv! De ce a demisionat Victor Costache din funcția de ministru al Sănătății

Victor Costache și-a dat demisia din funcția de ministru al Sănătății, într-un moment în care România se confruntă cu o epidemie periculoasă de coronavirus. Care este adevăratul motiv al acestei decizii?

Într-un interviu recent, Victor Costache a dezvăluit care au fost motivele pentru care a luat această decizie.

"Aproape cinci luni de zile, Victor Costache a făcut parte din guvernul pe care îl conduc, am făcut echipa și împreună am luat o serie de decizii importante, benefice pentru sistemul medical. Regret demisia domnului ministru, pe de altă parte o înțeleg și îi mulțumesc pentru bună colaborare pe care am avut-o”, a declarant premierul Victor Orban în cadrul unei conferințe de presă de la Palatul Victoria, la scurt timp după ce Victor Costache a renunțat la funcția de ministru al Sănătății.

citește și: Când apare vaccinul împotriva coronavirusului! Răspunsul pe care toată omenirea îl așteaptă

Potrivit unor surse se pare că acest lucru a fost solicitat de Victor Orban.

S-a aflat adevăratul motiv! De ce a demisionat Victor Costache din funcția de ministru al Sănătății

Victor Costache, fostul ministru al Sănătății

Victor Costache, fostul ministru al Sănătății

DE CE A DEMISIONAT VICTOR COSTACHE

Într-un interviu acordat celor de la Antena 3, Victor Costache a făcut o serie de dezvăluiri incredibile. Potrivit acestuia, „unii miniștri mai și demisionează”, vorbind despre faptul că orice ministru face parte dintr-un cabinet și dintr-o echipă și poate ajunge la demisie.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Întrebat dacă va mai rămâne active în viața politică, Victor Costache a declarant că nu știe deocamdată, dar preferă acum să rămână implicat în soluționarea crizei din România.

Urmărește materialul video de mai sus din emisiunea celor de la Antena 3 ca să afli mai multe detalii despre acest subiect!

Suceava este o bombă cu ceas. Dan Barna, USR: Izolați tot județul!... Şedinţă la Palatul Cotroceni pentru evaluarea măsurilor de gestionare a epidemiei de coronavirus...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x