Antena Căutare

Miting politic pentru Dragnea la Penitenciarul Rahova. VIDEO

În fața Penitenciarului Rahova, joi, s-au strâns mai multe persoane pentru a-și arăta susținerea față de fostul lider PSD, Liviu Dragnea. Mitingul a fost organizat ca urmare a decizieo CCR pe tema constituirii completurilor specializate în cazurile de corupţie de la Înalta Curte.

În fața Penitenciarului Rahova, joi, s-au strâns mai multe persoane pentru a-și arăta susținerea față de fostul lider PSD, Liviu Dragnea. Mitingul a fost organizat ca urmare a decizieo CCR pe tema constituirii completurilor specializate în cazurile de corupţie de la Înalta Curte.

Aceștia s-au strâns în fața Penitenciarului Rahova, unde este încarcerat Liviu Dragnea.

„Să răspundă şi magistraţii pentru viaţa unui om care a intrat la răcoare. Să fie clar!”, a spus un participant la miting.

„Ne dorim să se pună legea pentru răspunderea magistraţilor. Dacă judecătorii CCR (N.r.- Dragnea a fost condamnat de magistraţii Înaltei Curţi) nu erau sub presiune, poate domnul Dragnea era în libertate.” , a spus un alt bărbat prezent la miting.

Susținătorii lui Dragnea aveau scrise pe pancarte următoarele mesaje: „Judecătorii ÎCCJ anchetaţi ptr. abuz în serviciu”, „Dragnea deţinut politic”, și „Cerem rejudecare proces Dragnea.”

Miting politic pentru Dragnea la Penitenciarul Rahova. VIDEO

Curtea Constituțională a României a admis, miercuri, sesizarea privind conflictul dintre Parlament şi Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) pe tema constituirii completurilor specializate în cazurile de corupţie, obiecţie făcută de Florin Iordache. Decizia de admitere a fost luată cu 5 voturi „pentru” şi 4 „împotrivă”, din totalul de nouă judecători ai Curţii Constituţionale. Prin urmare, magistraţii CCR au constatat că a existat conflict juridic de natura între Parlament şi ICCJ generat de neconstituirea completelor specializate.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Şerban Nicolae, după decizia CEx: "Oamenii mici au doar satisfacţii mărunte"... UDMR: Versiunea reevaluată de Guvern a Ordonanţei privind Codul administrativ nu aplică prevederile adoptate în Parlamen...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x