Antena Căutare

A fost la un pas să se omoare și să-i bage în mormânt pe alți patru tineri! Bolidul s-a transformat într-un morman de fiare. Scene dramatice pe o şosea din Giurgiu!

Scene dramatice pe o şosea din Giurgiu! Un şofer teribilist şi ameţit de aburii alcoolului a vrut să-şi omoare patru prieteni. Au scăpat cu viaţă ca prin urechile acului, dintr-un accident extrem de grav. Maşina în care se aflau s-a făcut zob, după ce a intrat într-un pod şi într-un gard.

Un morman de fiare şi roţi azvârlite la câţiva metri. Este dezastrul rămas după accident. Şoferul s-ar fi apropiat prea mult de autoturismul din faţă şi nu a mai putut stăpâni maşina. A tras violent de volan. S-a izbit cu putere de un cap de pod şi apoi a intrat într-un gard.

Au fost clipe dramatice, spun martorii. Atât şoferul, cât şi cei patru pasageri au fost la un pas de moarte. O minune a făcut să supravieţuiască.

Toţi au ajuns însă la spital, cu răni grave. Şoferul ar fi avut pedala de acceleraţie apăsată la maximum când a provocat accidentul.

În plus, poliţiştii au descoperit că era şi băut. Etilotestul a arătat o alcoolemie de 0.55 în aerul expirat. S-a ales acum cu dosar penal pentru vătămare coroporală din culpă. El va fi cercetat şi pentru că a condus sub influenţa alcoolului.

Incendiu de proporții pe aeroportul Otopeni! Sute de persoane de la terminalul Plecări au fost evacuate - VIDEO... Și-a dedicat viața îngrijirii fratelui său bolnav. Au murit împreună, blocați în casa cuprinsă de flăcări. Mai multe fam...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x