Antena Căutare

A înjurat polițiști pe Facebook și s-a ales cu o amendă usturătoare! Câți bani este nevoit să scoată din buzunare

Un bărbat din Galaţi s-a ales cu o amendă usturătoare după ce i-a înjurat pe polițiștii locali din oraș, pe platforma de socializare Facebook.  

Un bărbat din Galaţi s-a ales cu o amendă usturătoare după ce i-a înjurat pe polițiștii locali din oraș, pe platforma de socializare Facebook.

Gălățeanul a lansat o avalanşă de injurii, expresii jignitoare şi calomnioase la adresa poliţiştilor locali şi a familiilor acestora pe Facebook.

Pentru toate acestea, bărbatul a primit o amendă de 1.000 de lei de la Poliţia Locală Galaţi.

Un alt gălăţean a primit o sancţiune similar, după ce a scris pe o reţea de socializare despre şeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi că este „nazist” şi manifestă „un comportament dictatorial”, potrivit adevarul.ro.

Şi Poliţia Rutieră din Galaţi l-a amendat cu 900 de lei pe un bărbat care i-a adresat cuvinte jignitoare şi calomnioase unei agente de Poliţie pe pagina unui grup al şoferilor din Galaţi. Bărbatul era nemulţumit pentru că fusese amendat, considerând că acţiunea a fost nedreaptă şi abuzivă. Până la urmă s-a dovedit că şoferul în cauză confundase persoana, deoarece polițista pe care dădea vina în concediu în perioada când acesta presupunea că ea l-a amendat.

În anul 2017, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a stabilit că reţelele de socializare reprezintă spaţiu public, iar postările pe acestea pot fi sancţionate conform legii.

Ce au descoperit medicii în sângele șoferului care a fost la un pas de a spulbera un copil, la Iași! Combinația care l-a... Un elev de 15 ani a pus la pământ un polițist, în timp ce mai multe colege de-ale lui râdeau! Momentul a fost filmat – V...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x