Antena Căutare

Apel la 112: „Am şi eu două vaci şi a venit un bou. Nu ştiu al cui e”

Pe pagina oficială a Inspectoratului pentru Situații de Urgență Gorj a fost publicată o postare mai neobișnuită, un apel de la 112 al unui sătean, care are două vaci care sunt curtate de un bou. Pentru a putea face povestea mai amuzantă dispecerul de pe ISU Gorj l-a intitulat pe sătean Moş Peleus.

Pe pagina oficială a Inspectoratului pentru Situații de Urgență Gorj a fost publicată o postare mai neobișnuită, un apel de la 112 al unui sătean, care are două vaci care sunt curtate de un bou. Pentru a putea face povestea mai amuzantă dispecerul de pe ISU Gorj l-a intitulat pe sătean „Moş Peleus”, iar povestea lui, a fost numită „Boul lui Moş Peleus”.

„Domnule să vină o maşină pe uliţă că mi-a rupt gardul, a venit la vacile mele! De 3 luni tot vine la vacile mele! Acum mi-a rupt gardul şi noroc că l-am lăsat în pace că altfel nu scăpăm cu viaţa! Să veniţi aici să vedeţi! Să-şi ţină domne’ boul închis! Ce caută domne’ la vacile mele?” , le spune Moș Peleuș celor de la ISU în timpul apelului telefonic.

Deoarece apelul a fost ascultat și de către un polițist, acesta a preluat apelul pentru a putea obține mai multe detalii și a rezolva situația.

„Cam greu să-l întrerupi pe Moş Peleus, pentru că era negru de supărare pe boul care i-a necinstit vacile. Gardul ca gardul, dar cu vacile cum rămâne?”, spun reprezenţii ISU Gorj.

Finalul poveștii este necunoscut, întrucât apelul a fost preluat de poliție. Întrebarea pompierilor este dacă cazul a fost justificat sau nu.

„Cert este că pompierii nu sting focul de împerechere al animalelor! Noi doar salvăm animalele atunci când este cazul!”, spun ei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Un sucevean va parcurge 1.000 de kilometri în 48 de ore. „Este o luptă grea cu timpul, oboseala şi vremea care este mere... RADET anunţă că s-au semnat acorduri-cadru în valoare de aproximativ 76 de milioane de lei, pentru organizarea a 52 de ş...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x