Antena Căutare

Bistriţa-Năsăud: O femeie şi un bărbat, cercetaţi pentru trafic de droguri, după ce au fost prinşi când transportau cu maşina şase kilograme de cannabis

O femeie şi un bărbat sunt cercetaţi pentru trafic de droguri, de către autorităţile din Bistriţa-Năsăud, după ce au fost prinşi când transportau cu maşina şase kilograme de cannabis. Drogurile au fost trimise din Spania şi au fost preluate de la o firmă de curierat.

”Poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate din Bistriţa-Năsăud, împreună cu procurori din cadrul D.I.I.C.O.T.- B.T. Bistriţa-Năsăud, au organizat o acţiune de prindere în flagrant, a unor persoane bănuite de trafic de droguri de risc. Astfel, poliţiştii au depistat în trafic un autoturism în care se aflau o femeie, de 35 de ani şi un bărbat, de 37 de ani, ambii din Şieu Măgheruş”, a transmis, luni, Poliţia Judeţeană Bistriţa-Năsăud.

Potrivit sursei citate, în urma controlului efectuat, pe bancheta din spate, poliţiştii au descoperit un bagaj în care se aflau 12 pachete vidate ce conţineau o substanţa vegetală de culoare verde.

”În urma analizelor de laborator, a rezultat faptul că este vorba de 6 kg. de cannabis”, au mai transmis poliţiştii.

La rândul lor, reprezentanţii DIICOT au precizat că bărbatul a ajutat o persoană neidentificată până la acest moment să introducă în România, prin intermediul unei firme de transport din Bistriţa, cannabis expediat din Spania.

Bărbatul a fost arestat pentru 30 de zile, fiind acuzat de trafic de droguri de risc şi complicitate la introducerea în ţară de droguri de risc.


Sursa : news.ro

Alis Grasu: În perioada 19- 26 ianuarie, a crescut cu 20% numărul solicitărilor, iar numărul cazurilor cu febră cu 100% ... Constanţa: Pistol şi spray lacrimogen, găsite asupra unui bărbat care făcea scandal în Spitalul Judeţean...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x