Antena Căutare

Cine este tânăra care și-a transmis moartea LIVE, pe Facebook. Ultimele ei cuvinte, sfâșietoare:”Condu, bă, ca lumea!”

Femeia care și-a transmis moartea LIVE, pe Facebook, este o tânără în vârstă de doar 25 de ani. Ea a fost rănită în urma accidentului produs în Craiova, însă medicii n-au putut să o salveze, astfel că a murit câteva ore mai târziu.

Conform Antena 3, tânăra, originară din comuna Siliștea Crucii, se afla pe scaunul din dreapta față, într-o mașină condusă de un șofer de 25 de ani, din Craiova. În mașină, pe bancheta din spate, se afla a treia persoană - o altă femeie. Din păcate, însă, șoferul a pierdut controlul asupra volanului, iar mașina s-a izbit de un stâlp.

Cu doar câteva secunde înainte de impact, femeia poate fi auzită în timp ce țipă: ”Condu, bă, ca lumea”. În secunda următoare se produce impactul, iar tânăra din față scapă telefonul din mână. Transmisiunea, însă, continuă, auzindu-se gemetele și strigătele de ajutor ale celor aflați în mașină.

Cele trei persoane au ajuns la spital, cel mai grav rănită fiind tânăra de 25 ani, care a decedat ulterior, şi care se afla pe scaunul din dreapta şoferului.

Ministrul Muncii anunță amânarea creșterii alocațiilor: "Poate din iulie!" Legea fusese promulgată de președin... ANSVSA: Peste 600 de focare de pestă porcină, active în întreaga ţară/ Peste 550.000 de porci au fost sacrificaţi de la ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x