Antena Căutare

Momentul în care un copil de opt luni, aflat în premergător, a fost lovit în plin de un camion! Mama lui butona telefonul

Un bebeluș în vârstă de doar opt luni, care se afla într-un premergător, în grădina din fața casei, și-a pierdut viața după ce a fost lovit de un camion, în timp ce mama lui vorbea la telefon.

Un bebeluș în vârstă de doar opt luni, care se afla într-un premergător, în grădina din fața casei, și-a pierdut viața după ce a fost lovit de un camion, în timp ce mama lui butona telefonul.

Incidentul șocant a avut loc în Thailanda, unde bebelușul fusese lăsat într-un premergător, în fața grădinii din locuinței sale dintr-o provincia Samut Prakan. La un moment dat, însă, el a deschis poarta și a ieșit în stadă.

Imaginile surprinse de o cameră de supraveghere au arătat cum bebelușul aflat în premergător a venit direct în roțile camionului.

Medicii ajunși la fața locului n-au mai putut face nimic pentru micuț. Se pare că totul a avut loc în timp ce mama copilului, Wilawan Pitpan, în vârstă de 32 de ani, vorbea pe Facebook cu cineva.

Deși a alergat să-și salveze copilul, a fost prea târziu pentru acesta, el suferind o ruptură de plămâni și având un picior rupt.

Șoferul camionului, un bărbat în vârstă de 61 de ani, a mărturisit că a încercat să evite impactul, însă eforturile lui au fost zadarince.

A început operațiunea ”Tornada”, care îi vizează pe traficanții de stupefiante! Drogurile, depozitate în carcase de ouă ... Bărbat prins într-un malaxor, într-o brutărie din Bistrița! Un elicopter SMURD a intervenit de urgență...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x