Antena Căutare

Cutremur în România, în această noapte! Resimțit in marile orașe

Cutremur major în România, în urmă cu puțin timp. Seismul are o magnitudine semnificativă, fiind cel mai însemnat cutremur din anul acesta. Ce magnitudine a avut cutremurul și unde a fost înregsitrat, conform INFP.

Cutremur major în România, în urmă cu puțin timp. Seismul are o magnitudine semnificativă, fiind unul dintre cele mai însemnate cutremure din anul acesta. Ce magnitudine a avut cutremurul și unde a fost înregsitrat, conform INFP.

Cutremur în România, 5 februarie. Institutul Național pentru Fizica Pământuluia semnalat un nou cutremur în dimineața zilei de 5 februarie. Seismul a fost localizat în județul Buzău, și a avut următoarele coordonate: 45.6111; lon 26.4669 . Magnitudine cutremurului de marti a fost de 3.9(ml), la o adancime: 113km.

Vine sau nu Marele Cutremur în România? Profeția despre țara noastră ar putea fi răspunsul mult așteptat!

Cutremur în România, marti, 5 februarie. Aproximativ 30 de cutremure au avut loc anul aceasta în România, anunță specialiștii în seismologie. Cele mai mari cutremure de anul aceasta au avut o magnitudine maximă de 4.4 pe scara Richter.

Inuman: Mama care și-a părăsit cei 4 copii a fost găsită și a transmis un mesaj șocant: ,,Sã și-i creascã, el i-a fãcut”... Accident grav, în urmă cu puțin timp! Un microbuz cu 16 persoane s-a izbit violent de un parapet! ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x