Antena Căutare

Doi morți și trei răniți într-un accident în care au fost implicate două autoturisme și o căruță

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Galați, Eugen Chiriță, în urma coliziunii dintre cele trei vehicule au rezultat cinci victime, dintre care doi, o femeie de 19 ani și un bărbat de 25 ani, au decedat.

"Cele două victime din autoturism au fost găsite în stop cardiorespirator, încarcerate. S-a intervenit cu echipajul de descarcerare și cu echipajele SMURD și s-a făcut resuscitarea victimelor timp de o oră, dar, din păcate, nu s-a mai putut face nimic. Celelalte trei victime, trei tineri de 19, 25 și 36 de ani, au suferit multiple fracturi deschise și au fost transportate la Spitalul din Tecuci", a precizat Chiriță.

Din primele cercetări se pare că șoferul BMW-ului ar fi vrut să depășească atelajul, care nu era semnalizat, l-a acroșat și s-a ciocnit violent de mașina Mercedes. Cei doi decedați sunt din BMW.

Polițiștii rutieri au deschis o anchetă pentru a afla împrejurările în care s-a produs evenimentul rutier.

Horoscopul zilei de 14 noiembrie| Vești bune pentru toți nativii! Berbecii vor primi nişte bani cu care își vor achita o... Inconștiența ucide vieți! Un bărbat beat şi fără permis s-a jucat de-a şoferul și a lovit oameni nevinovați...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x