Antena Căutare

Guvernul a promis, dar apoi s-a răzgândit! Veste importantă despre salariile românilor

Veste neașteptată pentru români! Deși Guvernul a anunțat schimbări, iată că unele dintre măsurile importante nu au fost adoptate. Ce se întâmplă cu românii care doresc cumulul pensiei cu veniturile de la stat?

Guvernul a promis, dar apoi s-a răzgândit! Veste importantă despre salariile românilor Galerie
Ce se întâmplă cu veniturile românilor

În cursul zilei de luni, 6 ianuarie 2020, Guvernul a adoptat o ordonanță de urgență mult discutată prin care s-au făcut modificări la OUG 114/2018. Ordonanța nu include, însă, prevederea referitoare la interzicerea cumulului pensiei cu veniturile de la stat.

„Guvernul a fost nevoit în prima ședința de guvern să adopte o OUG care să permită intrarea în vigoare a acestor prevederi pentru care și a angajat răspunderea în față Parlamentului.

Guvernul a promis, dar apoi s-a răzgândit! Veste importantă despre salariile românilor

Ce se întâmplă cu veniturile românilor

Guvernul a adoptat o Ordonanță de Urgență

Vorbind despre cumulului salariului cu pensia care a fost atacat de PSD la CCR și care din respect pentru instanță de contencios constituțional, în acest moment Guvernul nu a adoptat o măsură cu privire la această prevedere tocmai pentru a aștepta punctul de vedere al CCR.

În rest sunt chestiuni necesare care trebuiau adoptate mai ales după intrarea în vigoare a legii bugetului de stat”, a anunțat la finalul ședinței de Guvern, Ionel Dancă, șeful Cancelariei premierului.

Ședință „fulger” la DIICOT, după noile dezvăluiri ale lui Gheorghe Dincă: „A zis că e vie!”... Câtă cruzime! Cai loviți cu bestialitate, de Bobotează, în România! Atenție, imagini greu de privit! VIDEO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x