Antena Căutare

Starea de sănătate a lui Ion Iliescu, delicată! Medicii au decis să-l interneze: ”S-a prezentat cu febră!”

Fostul preşedinte Ion Iliescu a fost transportat la Spitalul Elias din Capitală, după ce i s-a făcut rău, potrivit unui post de televiziune.

Fostul preşedinte Ion Iliescu a fost transportat la Spitalul Elias din Capitală, după ce i s-a făcut rău, potrivit unui post de televiziune.

Acesta a fost supus de urgență unor controale și analize, iar medicii au decis să-l interneze pentru investigații amănunțite.

Reprezentanţii Spitalului Elias anunţă, oficial, că Ion Iliescu a fost internat, vineri, în unitatea spitalicească, pentru investigaţii, fostul preşedinte prezentându-se cu febră.

”În cursul zilei de astăzi (31 mai 2019), preşedintele Ion Iliescu, a fost internat la Spitalul Universitar de Urgenţă Elias, pentru evaluarea stării de sanatate, în contextul unui sindrom febril recent instalat”, informează reprezentanţii Spitalului, potrivit Mediafax.

Citește și: Este oficial! Ion Iliescu, inculpat în dosarul Revoluţiei pentru crime împotriva umanității! Ce se va întâmpla acum cu fostul președinte

Ion Iliescu a mai avut probleme grave de sănătate în acest, fiind operat pe cord, pe 1 aprilie, cu un rezultat final foarte bun la Institutul de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare "Prof. C.C. Iliescu". În urma intervenției, medicii i-au extras lichidul pericardic.

Citește și: Ce pensie are soția fostului președinte Ion Iliescu. Este contrar așteptărilor

Fostul președinte al României a împlinit în martie 89 de ani.

Știre în curs de actualizare!

Papa Francisc, aproape de români. Prima oprire a fost în Capitală unde oamenii și-au oprit mașinile în drum ca să-l vadă... Experiență unică pentru jurnaliștii din avion, alături de Papa Francisc. Suveranul a călătorit ca un om obișnuit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x