Antena Căutare

Ninsoare în Munţii Bucegi la mijlocul lunii iulie: Temperatura maximă a zilei a fost de două grade Celsius

Ninsoare ca-n plină iarnă, luni după-amiază, în Munţii Bucegi, la Vârful Omu. Timp de 15 minute a nins, iar maxima zilei a fost de două grade Celsius. Meteorologii spun că urmează alte patru zile cu vreme rece.

Ninsoare ca-n plină iarnă, luni după-amiază, în Munţii Bucegi, la Vârful Omu. Timp de 15 minute a nins, iar maxima zilei a fost de două grade Celsius. Meteorologii spun că urmează alte patru zile cu vreme rece.

Meteorologul Sergiu Olteanu de la Vârful Omu a postat pe Facebook imagini cu ninsoarea.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Nu e lapoviţă, e ninsoare! Poimâine plecăm la mare?”, a scris Sergiu, iar o utilizatoare a reţelei de socializare a comentat imediat: „Vis ... de iarnă”.

Sergiu Olteanu a declarat, că a nins în toată regula, la Vârful Omu, timp de 15 minute.

„Nu a fost lapoviţă. A fost ninsoare timp de 15 minute. Acum e ok, s-a luminat, aproape că iese şi soarele. Minima zilei a fost de 0 grade Celsius, iar maxima de două grade, până acum. A fost o aversă”, a spus meteorologul de la Vârful Omu.

Potrivit acestuia, acum nouă ani a mai nins în luna iulie.

„S-a mai întâmplat (să ningă în iulie- n.r). Acum 9 ani. Dar parcă nu aşa sever. Au fost temperaturi foarte scăzute faţă de normal, averse cu precipitaţii mixte, lapoviţă, ninsoare. Încă patru, cinci zile tot aşa se anunţă”, a menţionat Sergiu Olteanu.

Sursă: Mediafax

Persoane audiate de DIICOT, după ce ar fi cumpărat cai cu bancnote falsificate acasă... Nimic nu ne stă în calea banilor! O troiță din Slobozia a fost scoasă la licitație, după o „vizită” de la mascați...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x