Antena Căutare

Opt persoane au fost arestate la Vâlcea. Plănuiau să vândă cannabis în valoare de 500.000 de euro

În urma unei acțiuni din județul Vâlcea care a avut loc săptămâna trecută, unde au fost efectuate 16 percheziții la domiciliu. În urma audierilor, s-a decis ca jumătate din persoanele vizate să fie arestate.

În urma unei acțiuni din județul Vâlcea care a avut loc săptămâna trecută, unde au fost efectuate 16 percheziții la domiciliu. În urma audierilor, s-a decis ca jumătate din persoanele vizate să fie arestate.

Suspecţii provin din mai multe localităţi vâlcene: municipiul Râmnicu Vâlcea, staţiunea balneară Băile Olăneşti, oraşul minier Berbeşti şi comuna Vlădeşti, învecinată cu reşedinţa de judeţ.

După audierea persoanelor aduse cu mandat la Parchetul Vâlcea , s-a hotârât arestarea preventivă pentru 30 de zile a opt persoane.

CITEȘTE ȘI : Cinci plantații de canabis cu peste 668 de plante descoperite în județul Vâlcea. Au fost percheziționate 16 domicilii VIDEO

„În urma percheziţiilor, au fost descoperite 5 plantaţii de canabis constituite cu peste 668 de plante în diferite stadii de dezvoltare” , precizează Inspectoratul de Polițe Vâlcea.

Au fost confiscate din cele 16 domicilii : 1,5 kg de canabis, 23 de comprimate ce par a fi ecstasy, 0,5 g praf alb, 2 ţigarete confecţionate artizanal, 7 grindere, recipiente cu urme de fragmente vegetale, 400 de euro şi 4.480 de lei. La acestea se adaugă 39 de telefoane mobile şi 18 cartele S.I.M., 5 laptop-uri, 3 stick-uri de memorie, 2 carduri S.D., 4 chei auto., 4 ceasuri, documente şi înscrisuri.

Cantitatea de cannabis rezultată este de aproximativ 60 de kilograme și urma să fie comercializată la o valoarea de piață de minim 500.000 de euro.

Video. Stare de alertă în Mangalia. Două persoane au fost împuşcate pe o stradă... Sorina Pintea, despre cazul Săpoca: Pe scară ierarhică, toată lumea va răspunde, într-un fel sau altul, în funcţie de re...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x