Antena Căutare

Pompierul care a salvat un copil luat de viitură, în timpul liber, a fost premiat

Pompierul care, aflat în timpul liber, a salvat un copil luat de viitură, în judeţul Prahova, a fost premiat de ministrul interimar de Interne, Mihai Fifor, fiind înaintat, în mod excepţional, la gradul de plutonier adjutant, pentru curajul şi profesionalismul de care a dat dovadă.

Potrivit Ministerului Afacerilor Interne (MAI), plutonierul major Daniel Crîşmaru, pompierul-erou din Prahova care a salvat un copil luat de viitură, a fost premiat de ministrul interimar Mihai Fifor.

Crîşmaru a fost înaintat, în mod excepţional, la gradul de plutonier adjutant, pentru curajul şi profesionalismul de care a dat dovadă.

De asemenea, pompierul a primit Emblema de onoare a Ministerului Afacerilor Interne pentru modul în care a intervenit în 4 august.

Daniel Crîşmaru era în timpul liber, în comuna Filipeştii de Pădure din judeţul Prahova, când a observat o femeie care cerea ajutor, spunând că cei doi copii ai săi au fost luaţi de viitură. Pompierul din cadrul Gărzii de Intervenţie Băicoi a înotat pe o distanţă de aproximativ un kilometru şi a salvat viaţa unui copil de 4 ani.

Cei doi copii au fost luaţi de viitură de râul Proviţa, în timp ce se aflau într-o căruţă, împreună cu părinţii. Tatăl copiilor a fost scos din apă de pompieri, însă fratele mai mic al copilului salvat a fost găsit abia după două ore şi jumătate, mort.

Sursa : news.ro

Zoli Toth va cânta în deschiderea Festivalului Internaţional Cerbul de Aur... Arad: Adolescent găsit între banchetele unui microbuz condus de tatăl său. Acesta încerca să îl scoată în mod ilegal din...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x