Antena Căutare

TRAGEDIE pe o șosea din România! Două persoane decedate după ce o motocicletă s-a lovit de un autocar plin de turişti, între care și copii

Un accident de circulație grav s-a petrecut duminică, pe un bulevard din Suceava, iar două persoane aflate pe motocicletă au murit după ce au rămas prinse sub roțile din spatele unui autocar plin cu turiști ucrainiei, între care și 20 de copii.

Un accident de circulație grav s-a petrecut duminică, pe un bulevard din Suceava, iar două persoane aflate pe motocicletă au murit după ce au rămas prinse sub roțile din spatele unui autocar plin cu turiști ucrainiei, între care și 20 de copii.

Conform Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava, accidentul de cirulaţie, soladat cu decesul a două persoane a avut loc pe un bulevard din municipiul Suceava, după ce un autocar în care se aflau 67 de persoane, între care 20 de copii şi o motocicletă s-au cioncit.

În urma impactului, persoanele aflate pe motocicletă au rămas prinse sub roţile din spate ale autocarului, fiind extrase de echipajele de descercerare ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava şi declarate decedate la faţa locului, relatează Mediafax.

“La locul accidentului intervine Detaşamentul de Pompieri Suceava cu modulul SMURD – un echipaj de descarcerare grea, o descarcerare mică, o ambulanţă SMURD şi Serviciulul Judeţean de Ambulanţă Suceava cu o ambulanţă. Accidentul rutier a avut loc între un autocar şi o motocicletă. Au rezultat două victime, prinse sub roțile autocarului şi având leziuni incompatibile cu viaţa. În autocar se aflau 67 persoane, din care 20 copii. Toţi sunt de naţionalitate ucraineană şi nu au avut nevoie de monitorizare pe linie medicală” a anunţat purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, slt. Ionuţ Cobziuc .

În acest caz poliţiştii Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliţie Suceava au declanşat o anchetă şi urmează să stabilescă cum s-a petrecut accidentul şi cine este vinovat de producerea acestuia.

UPDATE: Rezultate Loto 6 din 49, Loto 5 din 40, Joker și Noroc. Numere câștigătoare 2 septembrie 2018... Paznicul Nașterii Maicii Domnului. „ Miezul din cununa sfinților”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x