Antena Căutare

„Uitați cât sânge e pe mine! M-a bătut poliția!”. Scandal la un centru de carantină! Un bărbat s-a aruncat pe fereastră! Video

Un bărbat s-a aruncat pe fereastră, la un centru de carantină împotriva răspândirii noului coronavirus, din Piatra Neamț, și a acuzat că a fost bătut de polițiști.

Scandalul a fost provocat marți seară, de un bărbat de 35 de ani, care, după ce a consumat alcool, s-a aruncat de la etajul unu.

În urma săriturii, individul s-a ales cu o fractură deschisă la picior şi a fost transportat la spital. Individul fusese plasat în carantină pentru că nu respectase autoizolarea.

Femeia, iubita bărbatului de pe targă, e panicată de starea lui de sănătate. Cu câteva ore înainte, omul a riscat libertatea pentru ea.

Bărbatul se afla în autoizolare la domiciliu din data de 18 martie, Ieri ar fi părăsit casa și ar fi plecat să-şi vadă iubita. În casa ei, pe fondul consumului de alcool, a devenit violent. Mama femeii a sunat la 112. Poliţiştii l-au preluat pe bărbat și l-au condus la un centru de carantină din oraș. Era în jurul orei 18,30. Bărbatul îi acuză pe agenţii care l-au săltat că l-ar fi bătut.

„M-a bătut Poliţia. Luaţi camerele de la Poliţie. Eram la puşcărie, eram. Uitaţi! Daţi asta să vedeţi cât sânge pe mine!”, a spus bărbatul.

Personalul centrului de carantină are altă variantă. La o jumătate de oră după ce a ajuns acolo, bărbatul a încercat să fugă, sărind de la etajul unu. În urma săriturii s-a ales cu o fractură deschisă la picior. A fost chemată imediat ambulanţa care l-a transportat la spitalul din Piatra-Neamţ.

Cadrele medicale care l-au preluat au fost echipate complet. Şi bărbatului i-a fost pusă o mască pe faţă. Poliţiştii au deschis un dosar penal pe numele bărbatului.

VIDEO | „Alo, sărut mâna! Mă doare-n *** de coronavirus!”. Un bărbat din București a făcut o glumă proastă la 112! Ce am... Costum de protecție, izoletă? Nu există așa ceva! Un pacient infectat cu noul coronavirus a fost scos din spital în maio...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x