Antena Căutare

Un detinut a obtinut prima medie din Suceava la BAC

Un detinut din Suceava, arestat preventiv pentru trafic de droguri, a reusit sa obtina prima medie pe judet la sesiunea de toamna a Bacalaureatului.

Este povestea lui Bogdan, un tanar de 19 ani, arestat preventiv pentru trafic de droguri. A ratat sesiunea din vara si dupa ce si-a dat seama ca scoala vietii e mai grea decat cea de la stat s-a pus cu burta pe carte si a reusit sa-i uimeasca pe toti. Acum, viseaza sa faca o facultate.

Bogdan credea ca a invatat toate lectiile din scoala vietii, dar viata s-a dovedit un dascal mai dur. La 19 ani, era popular, era Mister Boboc si iubit de prieteni. Dar lumea lui s-a naruit chiar atunci cand credea ca o are la picioare. Cu cateva zile inainte de BAC-ul din vara, a fost incatusat pentru trafic de droguri.

Tanarul a fost retinut pe 15 iunie 2012 sub acuzatia de trafic de droguri si formare e grup infractional.

Pe cand colegii lui toceau cartile, Bogdan, alaturi de avocati, tocea Codul Penal. Dar lovitura primita nu l-a doborat, ci l-a ambitionat.

Tanarul a fost hotarat sa-si sustina examenul de Bacalaureat, desi se afla si acum in arestul Politiei Suceava. A fost poate cel mai pazit candidat din acest an al Bacalaureatului. Examentul l-a sustinut intr-o camera separata de ceilalti candidati, in prezenta unui profesor dar si a politistilor.

Bogdan a sustinut toate probele Bacalaureatului sub privirile vigilente atat ale politistilor, cat si ale profesorilor supraveghetori. Si a reusit sa ia 10 la Geografie, 9 la Limba si Literatura Romana si 7,75 la Istorie. Insa, Bogdan e departe de a fi un erou. A gresit, a recunoscut si va plati pentru asta.

Avocatii lui Bogdan spera sa obtina eliberarea sub control judiciar, pentru ca tanarul sa-si poata continua studiile.

Bogdan spera acum ca rezultatele pe care le-a obtinut la BAC sa cantareasca in ochii judecatorilor. Pentru fapta sa risca pana la 15 ani de inchisoare.

Timisoara: Taximetrist batut in trafic, dupa ce a lovit o femeie pe zebra... Ilie Nastase, pe mana medicilor de la Ambulanta. I-a crescut tensiunea brusc!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x