Antena Căutare

Val de cutremure în România, în noaptea de joi spre vineri! Două seisme s-au produs la interval de câteva ore 

România s-a cutremurat în noaptea de joi spre vineri, când două seisme s-au produs, la interval de câteva ore, în zona seismică Vrancea. 

România s-a cutremurat în noaptea de joi spre vineri, când două seisme s-au produs, la interval de câteva ore, în zona seismică Vrancea.

Potrivit Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului, două cutremure s-au produs în regiunea Vrancea.

Primul s-a produs la 00:39, în zona Vrancea, la o adâncime de 70 de kilometri și a avut magnitudinea de 2,9. Al doile a avut loc la ora 02:59, la o adâncime de 74 de kilometri și a avut o magnitudine de 2,8.

Săptămâna trecută, pe 2 octombrie, un cutremur cu magnitudinea de 3,6 a avut loc în județul Vrancea, la o adâncime de 145 de kilometri.

Mai mult, anul acesta, cel mai puternic cutremur înregistrat a avut o mangitudine de 4,5 pe scara Richter. S-a produs pe data de 3 septembrie 2019, tot în zona seismică Vrancea, notează Mediafax.ro.

În luna septembrie au avut loc patru cutremure de magnitudine însemnată. Toate cutremurele înregistrate în septembrie au fost aproape de a atinge magnitudinea 4 grade pe scara Richter, conform Mediafax.

Tamara Buciuceanu-Botez va fi înmormântată la Cimitirul Sfânta Vineri... Moment de groază la metrou! O femeie a fost împinsă în fața trenului! Oamenii au început să țipe! Atenție, imagini ce vă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x