Antena Căutare

Se intensifică activitatea seismică din România. Alte două cutremure s-au produs, în ultimele ore, în țară 

Activitatea seismică din România este din ce în ce mai intensă de la începutul lunii, iar astăzi două alte cutremure s-au produs în zona seismică Vrancea. 

Se intensifică activitatea seismică din România. Alte două cutremure s-au produs, în ultimele ore, în țară 
Se intensifică activitatea seimică din România. Alte două cutremure s-au produs, în ultimele ore, în țară

Potrivit Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului, primul seism a avut loc la ora 00:51 și a avut magnitudinea de 3,3 pe scara Richter. Seismul s-a produs la adâncimea de 84 de kilometri, în zona seismică Vrancea.

De asemenea, câteva ore mai târziu, în aceeași zonă, la ora 03:28, s-a produs un seism de 2,2 pe scara Richter, la adâncimea de 83 de kilometri.

A fost cutremur în România, luni dimineața! Ce magnitudine a avut seismul produs în județul Buzău

Mai multe cutremure în România în ultimele zile

România a fost lovită de trei cutremure în ultima zi a lunii iunie, potrivit Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului, însă toate cu magnitudine scăzută.

Cel mai semnificativ seism din acest an s-a produs în data de 31 ianuarie, în judeţul Vrancea, la o adâncime de 121 de kilometri, şi a avut o magnitudine de 5,2. Cutremurul a fost resimţit şi la Bucureşti.

Meserii care NU au fost afectate de pandemie - Joburile la care te poti gandi pe viitor... România, "zonă roșie" pentru Europa! Românii primesc restricții de călătorie din tot mai multe țări, din cauza...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x