Antena Căutare

Vecinii lui Gheorghe Dincă, dezvăluiri cumplite despre ziua în care a fost ucisă Alexandra: ”Am simțit un miros, am crezut că face grătar!”

Alexandra Măceșanu, adolescenta de doar 15 ani, a fost ucisă, iar acum, după ce familia ei a fost anunțată, conitnuă ancheta la ”Casa Groazei”. 

Alexandra Măceșanu, adolescenta de doar 15 ani, a fost ucisă, iar acum, după ce familia ei a fost anunțată, conitnuă ancheta la ”Casa Groazei”.

Mai exact, se pare că astăzi, Gheorghe Dincă ar urma să-i după pe anchetatori la locul în care se afă trupul Luizei Melencu.

Citește și: Tragedie Caracal. Alexandru Cumpănașu: Dacă Alexandra a fost ucisă, nu a fost ucisă de acest criminal

Tot astăzi, însă, un vecin a declarat, la Antena 3, că a simțit un miros toxic. A crezut, însă, că este de la groapa de gunoi din apropiere.

De asemenea, un alt vecin a simțit miros de fum, însă s-a gândit că bărbatul face un grătar.

Citește și: Ipoteze înfiorătoare în cazul presupuselor crime din Caracal: "Acel monstru nu e singur şi cineva încearcă să ne convingă că e singur”

Cercetările la Casa Groazei din Caracal, unde Gheorghe Dincă a recunoscut că le-a ucis pe Alexandra şi pe Luiza au fost reluate, sâmbătă, după ce, în timpul nopţii, familia fetei de 15 ani a fost anunţată, de ministrul Justiţiei, că ADN-ul copilei a fost identificat în oasele şi cenuşa recoltate.

Praf în ochi! Nicolae Mirea, șeful demis al Poliției din Caracal, va încasa o pensie uriașă: ”Va îngroşa rândurile pensi... ANPC a dat amenzi de peste 270.000 de lei în urma controalelor privind comercializarea dispozitivele cu fascicul luminos...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x