Antena Căutare

O clipă de neatenție și o viață de doi ani sfârșită! Băieţelul care a căzut de la etajul nouă al unui bloc a murit

Băieţelul de doi ani din Timișoara care a căzut de la etajul nouă al unui bloc a murit azi noapte. Toate eforturile medicilor au fost în zadar.

Băieţelul de doi ani din Timișoara care a căzut de la etajul nouă al unui bloc a murit azi noapte. Toate eforturile medicilor au fost în zadar.

Suferise leziuni grave la plămâni, ficat şi rinichi. Medicii au fost nevoiţi să-l opereze, dar copilul nu a rezistat intervenţiei.

Băiatul de numai doi ani era în casă cu fratele lui geamăn şi cu tatăl lor. Nimeni nu-şi explică cum a ajuns nesupravegheat pe pervazul geamului de la dormitor. Copilul a căzut de la o înălţime de aproape 30 de metri, peste parbrizul unei maşini parcate.

Din păcate, peste noapte, trupul firav al micuţului a cedat în timpul unei operaţii. Copilul avea răni grave la organele interne. Poliţiştii au deschis o anchetă şi este foarte posibil ca incidentul să ajungă şi în atenţia Direcţiei pentru Protecţia Copilului.

Părinții își plâng bebelușul cu lacrimi amare! Copilul care a căzut de la etajul nouă a murit... Ziua decisivă! Ce zodii încep o viață nouă, chiar de astăzi. Balanțele își schimbă locul de muncă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x