Antena Căutare

Viză Canada. Guvernul canadian ia în calcul reintroducerea vizelor pentru români

 In doar doua luni s-au inregistrat peste 230 de cereri, aproape dublu fata de intregul an 2016.

Viză Canada. Numărul românilor care au cerut azil în Canada a crescut considerabil, după ce această ţară a eliminat vizele, în decembrie anul trecut, scrie capital.ro.

Potrivit sursei, în doar două luni s-au înregistrat peste 230 de cereri, aproape dublu faţă de întregul an 2016. Informaţia apare în presa de la Ottawa, care scrie că reprezentanţi ai guvernului canadian au discutat despre acest subiect cu diplomaţi români.

Așadar, canadienii spun chiar că ar putea decide reintroducerea vizelor pentru români, dacă numărul cererilor de azil va atinge în acest an un anumit nivel, fără a preciza pragul respectiv. Nu ar fi, de altfel, prima dată când ar lua o astfel de decizie.

În 2009, Guvernul canadian a anunţat reintroducerea imediată a vizelor pentru cetăţenii din Cehia şi din Mexic, pentru a pune astfel capăt unei adevărate explozii de cereri de azil depuse de cetăţenii acestor două ţări.

Vreme de 60 de ani, de fiecare 14 februarie, a primit o felicitare de Valentine's Day, de la un admirator secret. A murit, fără să știe cine e!

Gata cu temperaturile de primăvară! Revin NINSORILE în toată ţara... Oamenii din comuna prahoveană Brazi vor avea staţii de autobuz cu aer condiţionat, ca în Dubai. Vor costa o suta de mii ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x