Antena Căutare

Adrian Rus: Sunt 100% român, mama a plâns de bucurie că am fost convocat

Fundaşul Adrian Rus, de la MOL Fehérvár, a declarat, luni, că este sută la sută român şi că a primit cetăţenia română doar la 19 ani, subliniind că mama lui a plâns de bucurie când a auzit că a fos convocat la naţionala României, informează frf.

Fundaşul Adrian Rus, de la MOL Fehérvár, a declarat, luni, că este sută la sută român şi că a primit cetăţenia maghiară doar la 19 ani, subliniind că mama lui a plâns de bucurie când a auzit că a fos convocat la naţionala României, informează frf.

“Sunt 100% român, mama a plâns de bucurie că am fost convocat, am luat cetăţenia maghiară, la 19 ani, doar ca să-i fie bine clubului la care jucam în Ungaria. Am fost foarte primiţi bine de băieţi, toată lumea mă ajută să mă integrez repede. La 6 ani m-am apucat de fotbal şi nu am avut nicio legătură cu Ungaria. Sper ca în scurt timp să se rezolve situaţia mea de la club şi să joc cât mai mult", a declarat Rus.

Adrian Rus face parte din lotul naţionalei României pentru meciurile cu Spania şi Malta, din preliminariile Euro-2020.

Sursa : news.ro

Antrenorul Cristian Dulca părăseşte Universitatea Cluj... Fundaşul Uros Ciosici, transferat de Universitatea Craiova de la AEK Atena...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x