Antena Căutare

Andrei Nica (monobob), al doilea campion olimpic român de tineret la Lausanne

Sportivul Andrei Nica a cucerit, luni, medalia de aur la monobob, în cadrul Jocurilor Olimpice pentru Tineret de la Lausanne.

Nica a obţinut acelaşi timp general, 2:24.80, cu sportivul german Alexander Czudaj, ambii fiind recompensaţi cu aur. Pe locul al treilea s-a clasat Quentin Sanzo din Liechtenstein (2:25.18).

Aceasta este a doua medalie olimpică de aur obţinută de delegaţia României la JOT de la Lausanne, după ce duminică, tot la monobob, dar în proba feminină, Georgeta Popescu a ocupat primul loc.

Proba feminină de monobob va figura în programul viitoarei ediţii a Jocurilor Olimpice de iarnă, de la Beijing, din 2022, nu însă şi cea masculină.

Tinerii sportivi români au mai cucerit la Lausanne o medalie de bronz, prin Ramona Ionel, care a terminat pe locul 3 la patinaj viteză, echipe mixte.

Sursa : news.ro

Kimia Alizadeh, singura sportivă iraniană medaliată la Jocurile Olimpice, îşi continuă cariera în Germania... CFR Cluj a anunţat transferul lui Denis Ciobotariu: Mă bucur foarte mult că îmbrac tricoul campioanei, este o mândrie pe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x