Antena Căutare

Astra - CFR Cluj 0-1 / Piccolo aduce 3 puncte in Gruia

CFR Cluj s-a impus la Ploiesti cu 1-0, dupa un gol marcat in debutul partidei.

Discutiile dintre Gigi Becali si Ousmane N'DOye referitoare la valizele cu dolari au ramas la stadiul de ipoteza, pentru ca Astra nu a reusit sa impiedice CFR-ul pe stadionul din cartierul 9 Mai.

Visinii au deschis scorul in minutul 11 prin Felice Picolo care a profitat de o greseala a lui Gaman, insa golul italienilor a fost incadrat de doua decizii discutabile ale centralului Ovidiu Hategan.

Mai intai, i-a acordat doar galben lui Nuno Diogo dupa un fault dur la Fatai, iar in minutul 17 a lasat jocul sa continue la o faza la care Renan a jucat mingea cu mana in propriul careu.

Trupa lui Selymes s-a aruncat in cautarea golului egalizator, dar defensiva clujeana si Beto si-au facut treaba asa ca CFR pune presiune pe Dinamo, care trebuie sa invinga la Targu Mures pentru a-si recapata fotoliul de lider.

Foto: gsp.ro

Iuliu Muresan ataca tot: liga, federatie, arbitrii... Sportul Studentesc - Concordia Chiajna 2-2 / Dinita si-a anuntat demisia. Vine Moldovan?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x