Antena Căutare

Dan Petrescu: Am contract aici şi nimeni nu m-a căutat de la federaţie

Tehnicianul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că nu a fost contactat într-un an de nimeni de la FRF pentru postul de selecţioner.

“De obicei în viaţă ai ce meriţi. Dar bine că mai avem o şansă. Cel care antrenează echipa naţională trebuie să fie doar la echipa naţiională. Cei de acolo trebuie să decidă ce e bine pentru fotbalul românesc. Eu am contract aici şi nimeni nu m-a căutat de la federaţie în un an de zile”, a spus Petrescu.

El a precizat că nu are oferte dela alte cluburi: “Nu m-a sunat nimeni de la nicio echipă până acum. Sunt foarte bine la CFR, sunt foarte fericit şi sper să câştig meciuri până în 22 decembrie, când va fi o pauză. Dau sută la sută pentru CFR Cluj”.

Federaţia Română de Fotbal a anunţat oficial, joi, despărţirea de selecţionerul Cosmin Contra, căruia i-a mulţumit pentru toată activitatea lui la conducerea staff-ului tehnic al echipei naţionale, precum şi pentru modul exemplar în care s-a implicat în colaborarea cu ceilalţi selecţioneri ai loturilor de juniori şi tineret.

Naţionala României a ratat califcarea la turneul final al Campionatului European din 2020, după ce a ocupat locul 4 în Grupa F a prelimianriilor Euro-2020.

"Tricolorii" mai au o şansă de calificare la Euro-2020 din play-off-ul Ligii Naţiunilor.

Sursa : news.ro

Tuchel despre deplasarea lui Neymar la Madrid: Nu sunt nici tatăl lui, nici poliţia. Dacă mi-a plăcut că a plecat? Nu, d... Iulian Călin arbitrează meciul CFR Cluj – Chindia Târgovişte...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x