Antena Căutare

Danalache, 6 luni pe bara din cauza medicului! Rateaza Liga Campionilor Asiei

Golgeterul Chinei, Cristian Danalache, va rata Liga Campionilor Asiei dupa ce a suferit o rupture a ligamentelor incrucisate. Accidentarea a venit in urma neglijentei medicului echipei Jiangsu Sainty, care l-a trimis pe roman in teren desi acesta a anuntat ca are dureri la genunchi.

Seria de 23 de goluri in 28 de partide a lui Danalache a fost oprita de o eroare medicala. Intrat pe teren la insistentele doctorului, care l-a asigurat ca nu are nimic grav, Danalache va ajunge pe masa de operatii dupa o ruptura a ligamentelor incrucisate.

Romanul, golgeterul din sezonul trecut al Chinei, va sta 6 luni pe bara si va rata meciurile lui Jiangsu Sainty din Liga Campionilor Asiei, dar si debutul campionatului viitor.

Am simtit dureri inaintea jocului, insa doctorul echipei mi-a zis ca e ceva minor. Dupa prima repriza am simtit ca nu mai pot sa merg. Am trimis RMN-ul la o clinica din Germania, iar verdictul a fost crunt: ruptura de ligamente incrucisate! Duminica ma operez la Hamburg, stau doua luni acolo la refacere, iar pe teren voi reveni in luna mai”, a declarat Danalache pentru Adevarul.

"Sambata nu dorm"! Mircea Badea e cu ochii pe Insomnia UFC de la GSP TV... In sfarsit, in fata lui Messi! Ronaldo, cel mai sexy sportiv al anului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x