Antena Căutare

Dinamo s-a despartit de Florin Bratu pe cale amiabila

Chiar in Ajun de Craciun, atacantul Florin Bratu s-a despartit de Dinamo Bucuresti. Fotbalistul a ajuns la o intelegere amiabila cu ros-albii, astfel ca Dinamo nu va solicita nici un ban pe "Bratone" la transferul urmator.

Cel poreclit "Mitraliera" de catre fanii dinamovisti este dorit in Liga 1 de catre Astra Ploiesti si de catre FC Vaslui, dar are si doua oportunitati de transfer in strainatate. Zilele viitoare, fotbalistul va semna cu viitoarea sa formatie.

Bratu a evoluat la Dinamo intre 2005 si 2006, apoi a plecat la Valenciennes, de unde a revenit in tara tot la Dinamo, intre 2007-2010 si a fost imprumutat in vara la Litex Loveci.

Florin Bratu, care va implini 31 de ani la inceputul anului viitor, a evoluat in cariera sa la formatiile Tractorul Brasov, Electromagnetica, Rapid Bucuresti, Galatasaray Istanbul, FC Nantes, Dinamo Bucuresti, Valenciennes si Litex Loveci. Bratu are 67 de jocuri pentru Dinamo si a marcat 28 de goluri.

Mircea Lucescu, antrenorul anului in Ucraina... VIDEO! Campioana olimpica Sandra Izbasa a prezentat stirile sportive!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x