Antena Căutare

Dorin Goian a fost santajat de selectionerul Victor Piturca. Vezi ce i-a zis!

Intr-un interviu pentru Dailyrecord.co.uk, fundasul tricolor Dorin Goian dezvaluie motivul transferului sau precipitat la Spezia, echipa italiana din Serie B.

Ofertele avantajoase primite dupa ce Glasgow Rangers, la care s-a transferat anul trecut, venind de la Palermo, a fost eliminata, initial, din campionatul Scotiei, fiind primita, ulterior, in extremis, in divizia a treia, nu l-au clintit pe sucevean, care era decis sa-si ajute echipa la greu. Pentru acest fapt si-a castigat respectul fanilor, care, tot din spirit de solidaritate, umplu tribunele cu capacitatea de peste 50.000 de locuri chiar si acum, cand Glasgow evolueaza in divizia a treia.

Goian a respins, initial, si oferta celor de la Spezia. A fost, insa, fortat sa o accepte, de situatia imposibila in care l-a pus antrenorul Nationalei, Victor Piturca. Acesta l-a sunat pe Goian si i-a spus, nici mai mult, nici mai putin, ca nu il va mai selectiona niciodata, daca ramane sa evolueze in divizia a treia din Scotia. Insa, daca va accepta oferta celor de la Spezia, se va mai gandi. „Mi-a spus ca ar fi vrut sa ma selectioneze, dar ca si-ar pune presa si fanii in cap, din cauza situatiei clubului la care evoluez. Dar, daca ma transfer in Serie B, situatia se schimba si pot fi selectionat. Practic, n-am mai avut de ales”, a declarat Goian, adaugand: „Tara mea si echipa nationala inseamna totul pentru mine, reprezinta varful carierei sportive. Vreau sa am sansa de a fi implicat in efortul de a ne califica la Campionatul Mondial de fotbal din 2014, ce se va desfasura in Brazilia”.

Citeste continuarea articolului in Jurnalul!

Foto: Intact Images

Irina Begu a produs cea mai mare surpriza de la US Open!... Racheta de tenis de Cartea Recordurilor, la US Open...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x