Antena Căutare

Experimentezi și ratezi locul 1 în grupă! FCSB - Lugano 1-2. Echipa făcută de Gigi Becali, din nou pe lângă fotbal în Europa League

La fel ca în meciul precedent cu Viktoria Plzen, FCSB a făcut din nou experimente în Europa League și fotbalul a pedepsit-o. Echipa făcută de Nicolae Dică la îndemnul lui Gigi Becali a fost sub orice critică în ultimul meci din grupele Europa League cu Lugano și a pierdut locul 1 în dauna cehilor de la Plzen.

În urma unui meci în care a fost lipsită de orice orizont, FCSB a fost învinsă de modesta Lugano, scor 2-1, iar cei de la Plzen au profitat din plin. Cehii s-au impus lejer în Israel, scor 2-0 cu Hapoel Beer Sheva și au urcat pe locul 1 în Grupa G.

Golurile elvețienilor au fost marcate de Daprela (3) și Vecsei (32), în timp ce pentru FCSB a redus din diferență Gnohere (60).

Echipele de start:

FCSB: Vlad - Enache, Larie, Bălașa, J.Morais - Ov. Popescu, Nedelcu - Golofca, Fl. Tănase, De Amorim - F. Coman
Rezerve: Niță, Pintilii, L. Filip, Gnohere, Momcilovici, Man
Antrenor: Nicolae Dică

Lugano: Da Costa - Koff Yao, Golemic, Kovacic, Daprela - Milosavljevic, Piccinocchi, Vecsei - Culina, Bottani, Mariani
Rezerve: Kiassumbua, Bnou-Marzouk, Sabbatini, Rouiller, Guidotti, Mihajlovic, Mancione
Antrenor: Pierluigi Tami

Clasament final Grupa G:
1. Viktoria Plzen 12 (puncte)
2. FCSB 10
3. Lugano 9
4. Hapoel Beer Sheva 4

Locul 2 pentru FCSB în grupa înseamnă că va intra la urna a doua la tragerea la sorți a ”16-imilor” și va putea întâlni numai nume grele ca AC Milan, Arsenal, Lazio sau Villarreal! Mai mult, va disputa returul pe terenul adversarei.

Tragerea la sorţi pentru 16-imile Europa League va avea loc pe 11 decembrie la Nyon. Prima manşă din primăvara europeană se va disputa pe 15 februarie 2018, pentru ca returul să aibă loc o săptămână mai târziu (22 februarie).

BREAKING NEWS! A fost acordat Balonul de Aur 2017! Cristiano Ronaldo l-a învins pe Lionel Messi și a ajuns la 5 trofee!... OFICIAL: UEFA a anunțat adversarii posibili ai FCSB-ului din primăvara Europa League! Coșmar după coșmar pentru trupa lu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x