Antena Căutare

Face Viitorul transferul verii în Liga I? Răspunsul pe care Sânmărtean i l-a dat lui Hagi

Gică Hagi a încercat să dea lovitura şi să-l aducă pe Lucian Sânmărtean la Viitorul. La 37 de ani, fostul mijlocaş al Stelei nu are planuri de retragere şi a discutat un posibil transfer la campioana României.

Totuşi, cum propunerea financiară venită de la Ovidiu n-a fost una pe măsura cerinţelor sale, Sânmărtean a preferat să spună "pas" şansei de a evolua din nou în Champions League.

"Da, am discutat cu domnul Hagi în nenumărate rânduri. Am încercat să-i explic că pentru mine e finalul de carieră şi mă interesează să rămân afară. Acest lucru îmi va facilita o situaţie financiară bună pe termen lung. Dânsul a înţeles poziţia mea", a explicat Sânmărtean, pentru o televiziune de sport.

800.000 de euro pe sezon câştigă Sânmărtean în Arabia Saudită

120.000 de euro pe an putea Hagi să-i ofere "Magicianului"

S-a stabilit programul competiţional în Premier League! Cum arată prima etapă şi când au loc derby-urile... FOTO+VIDEO: Real Madrid şi-a prezentat NOUL TRICOU pentru sezonul viitor! Schimbare importantă pentru "galactici&qu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x