Antena Căutare

FC Porto a castigat Supercupa Portugaliei

Porto traieste chiar si dupa plecarea lui Andre Villas Boas. Fara tehnicianul care a adus succes dupa succes in sezonul trecut, dar cu majoritatea vedetelor in primul "11", Porto a castigat aseara Supercupa Portugaliei, dupa ce a trecut cu 2-1 de Vitoria Guimaraes.


Primul gol a venit in minutul 3 al partidei, cind aparatorul s-a aflat la capatul unei centrari a lui Hulk si a marcat din apropiere. Vitoria, ajunsa in Supercupa datorita prezentei in finala Cupei (cistigata tot de Porto), a revenit pe tabela in minutul 33, datorita reusitei lui Toscano, insa dupa numai 8 minute Rolando a inscris din nou. VEZI AICI REZUMATUL!

Pentru Porto este 5,lea trofeu consecutiv, dar este primul cu Vitor Pereira pe banca. Acesta a preluat echipa la inceputul verii, dupa ce Andre Villas-Boas a semnat cu Chelsea.

Lusitanii se pregatesc acum de o finala si mai tare, cu Barcelona, pe 26 august, in Supercupa Europei.

foto: gsp.ro

Fostul CFR-ist Alvaro Pereira, dorit de PSG... VIDEO! Atentie, Piturca! Eurogol reusit de Florescu in campionatul Ucrainei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x